GadgetsTophistorie

Xiaomi 11T kommer til Danmark – her er priserne

Nu kommer Xiaomis seneste topmodeller endelig til Danmark. Priserne er som sædvanligt lave og du kan se dem her.

Kinesiske Xiaomi, der er ret vakse til at udnytte vakuummet efter Huawei, lancerer nu sin Xiaomi 11T-serie af telefoner i Danmark. Serien består af tre modeller; 11T, 11T Pro og 11T Lite. Som opmærksomme læsere vil have bemærket, har Xiaomi droppet Mi-navnet i sine nye topmodeller. Samtlige tre familiemedlemmer er i øvrigt 5G-telefoner.

Lige som Huawei gør Xiaomi sig bemærket ved at lave telefoner med specs fra øverste hylde til priser, der ligger et rigtig pænt stykke under konkurrenternes. Ingen nævnt, ingen glemt. Således også årets aftapning af topmodeller, der har en nærmest uoverskuelig liste af features.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle modellerne i 11T-serien hat NFC, IR-blaster, fingeraftryksscanner (på tænd-knappen), Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 og MIUI 12.5-brugerfladen, der er baseret på Android 11.

Det er dog tydeligt at Xiaomi har haft fokus på tre kerneområder, nemlig kameraet, skærmen og batteriet. Således er både 11T og 11T Pro udrustet med 108 megapixel kameraer (med masser af tryllerier), 6,67 tommer store 120Hz OLED-skærme og potente 5.000 mAh batterier.

11T og 11T Pro har desuden identisk kamerabestykning. Nemlig et 108 megapixel hovedkamera, ultravidvinkel (8 megapixel) og telemakro (5 megapixel). På fronten har begge også et 16 megapixel selfie-kamera.

Pro-udgaven kan derudover genoplades med lynhurtige 120W. Det er altså knapt dobbelt så hurtigt som OnePlus’ WarpCharge-teknologi, der maxer ud ved 65W. 120W-opladeren, der er en ordentlig krabat, følger i øvrigt med i æsken. Standardudgaven 11T kan oplades med op til 67W.

Pro-udgaven har også en bedre processor. Den er nemlig udrustet med Snapdragon 888, mens den “almindelige” 11T’er må nøjes med en Mediatek Dimensity 1200 Ultra-processor. I øvrigt den samme der sidder i OnePlus Nord 2, som du kan læse vores anmeldelse af her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi har fået en Xiaomi 11T Pro til anmeldelse på redaktionen og den kan du forvente at se en af de kommende dage. Priserne på de tre nye 11T’er får du til gengæld med det samme – de er lige her:

ModelRAM/ROMPris
Xiaomi 11T Pro8GB / 256GB4.990 kr.
Xiaomi 11T8GB / 128GB4.290 kr.
Xiaomi 11T Lite6GB / 128GB2.990 kr.

Læs mere om telefonerne på Xiaomis (engelsksprogede) hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.