Pixel
Teknologi

Yousee har de mest utilfredse internetkunder

Yousee er faldet til sidstepladsen i årligt index over kundetilfredshed. Waoo napper førstepladsen for syvende år i træk.

 

Det er åbenbart ikke nemt at være Danmarks største internetudbyder. Det betyder nemlig også, at man har det største antal af utilfredse kunder. I det årlige brancheindeks, Kundeloyalitet blandt internetselskaber, overtog Yousee sidstepladsen ud af syv deltagere.

YouSee tabte voldsomme 38.000 bredbåndskunder i 2017. I det hele taget bløder Yousee – samme år smed Yousee 81.000 kabel-tv-kunder.

Waoo i top igen, igen

For syvende år i træk – lige så længe som undersøgelsen er blevet lavet – kan internetudbyderen Waoo notere sig markedets mest tilfredse kunder.

Med til historien hører dog, at forskellen mellem top og bund er blevet mindre.

– Forskellen mellem topplaceringen og nærmeste konkurrenter er i årets undersøgelse blevet mindre og denne justering er hovedsagligt drevet af en tilbagegang for Waoo, samt en fremgang blandt både Fullrate og Altibox, siger Mikkel Korntved, direktør og seniorrådgiver i Loyalty Group.

Her er årets resultet, med sidste års resultat i parentes.

1. Waoo (1)
2. Fullrate (3)
3. Altibox (3)
4. Stofa (4)
5. Telenor (5)
6. Telia (7)
7. Yousee (8)

Undersøgelsen er foretaget af Loyalty Group og er baseret på 3645 internetkunders vurderinger af deres internetselskaber på centrale områder som bl.a. produkt- og servicekvalitet, image og værdi for pengene, samt indsigt i kundernes årsager til skift fra tidligere selskab og viden om, hvilket selskab de ville vælge, hvis de i dag skulle skifte.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.