fbpx

 

 

 

 

Streaming

Kabeltv-kunderne flygter fra Yousee

Voldsomme 81.000 Yousee-kunder valgte i 2017 at blive kabelklippere.

2017 var et specielt hårdt år for Yousee. Efter eet par år med status quo på kundefronten, valgte voldsomme 81.000 af selskabets kunder enten at skifte selskab eller springe ud som kabelklippere i 2017. Det viser tal fra TDC Groups netop udsendte Årsrapport. På den baggrund giver det rigtig god mening, at Yousee har slået pjalterne sammen med MTG (TV3, Viaplay, Viasat m.m.).

Årsagen til kundeflugten skyldes, ifølge Årsrapporten, to faktorer: For det første gør en lovgivning fra 2016, at antenne- og boligforeninger ikke længere må stavnsbinde beboere til et bestemt kabeltv-abonnement. Den anden faktor er, at danskerne er ualmindelig glad for streamingtjenester.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge TDC er Danmark det land i Europa, der har mistet flest flow-tv kunder de seneste år.

“Traditionel flow-tv, som vi kender det, er støt faldende og fravalget af flow-tv sker i et højere tempo end forventet. Flow-tv presses af nye underholdnings- og streamingtjenester, der har over 65 procent penetration i Danmark,” skriver TDC blandt andet i rapporten.

Herover en graf, der viser antallet af kabeltv-kunder hos Yousee de seneste fem år. Antallet af kunder er nu nede på 1,3 millioner.

Læs også YouSee og Viaplay fusionerer til ny underholdningsgigant.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kan læse hele TDC Groups Årsrapport her.

Back to top button