fbpx

 

 

TeknologiTophistorie

YouSee’s mobilkunder kan nu streame uden at bruge data

Med et mobilabonnement fra YouSee kan man nu streame film, serier og musik via YouSee-apps uden at bruge af sin mobildata.

Danskerne streamer mere end nogensinde. Hver dag streamer danskerne live-tv, film, serier og musik i gennemsnitligt 5 timer og 40 minutter, fortæller Yousee. Selskabet vil nu give alle kunder mulighed for at bruge selskabets apps, Musik, Tv & Film, Mit YouSee og mobilsvarer, uden at bruge data, når man streamer via sin telefon eller iPad/tablet.

– Vi gav i sommers vores kunder fri data, og det kan vi se, at de virkelig benyttede sig af. Især kunne vi se, at brugen af Musik og TV & Film steg markant. Derfor gør vi det nu muligt at bruge alle YouSee’s apps uden at bruge af den samlede datamængde, når man har et YouSee mobilabonnement, siger Jacob Mortensen, direktør for selskabet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Streamer man live-tv eller film blot en time om dagen, vil man bruge cirka 30 GB om måneden, mens man ved at lytte til en times musik dagligt vil bruge cirka 2,5 GB om måneden, anslår selskabet. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis man streamer på mobilen uden for wifi-netværk.

– Danskerne har længe haft et stort streamingforbrug, og vi kan se, at vores kunder i højere grad benytter sig af streaming på mobilen i deres hverdag. I de kommende ferieperioder vil mange af os fortsat holde ferie i Danmark, og nu kan vores mobilkunder streame deres favorithits, følge deres yndlingshold eller binge alle de serier, de lyster uden at bekymre sig om dataforbruget – også når de er i bil eller sommerhus rundt omkring i Danmark, siger Jacob Mortensen.

Det frie dataforbrug gælder følgende apps, hvorfra der kan streames uden brug af data, så længe ens månedlige datapakke ikke er brugt op:

  • Yousee TV & Film
  • Yousee Musik
  • Yousee Selvbetjening
  • Yousee Voice Mail

Den fri data gælder dog ikke brug af radio-tjenester i YouSee Musik appen, fortæller selskabet.

Du læser iNPUT – magasinet om teknologi. Husk at tjekke vores hjemmeside, for at læse de seneste nyheder, følg os på Facebook og tjek de seneste videoer på vores YouTube-kanal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

<p>&nbsp;</p>

Back to top button