TophistorieViaplayYouTV

YouTV tilføjer Viaplay

Nu kan kunderne hos YouTV også vælge Viaplay som en af streaming-tjenesterne i deres streaming-pakke.

De sidder ikke på hænderne hos YouTV. For en uges tid siden lancerede den Nuuday-ejede streaming-tjeneste en Apple TV app – og i dag kan de så meddele, at YouTV-brugerne får mulighed for at tilvælge Viaplay-tjenesten som en del af abonnementet.

YouTV er at sammeligne med en “ompakket” udgave af selskabets kabel-tv-baserede bland-selv-løsning. Abonnenter kan sammensætte deres egen tv-pakke, ved at vælge mellem mere end 40 tv-kanaler og 9 forskellige streamingtjenester. Heriblandt HBO Nordic og altså Viaplay.

– Vi har høje ambitioner med YouTv og kommer løbende til at udvikle tjenesten i takt med, at vi får kundernes feedback ind og kan tilføje endnu mere indhold. Apple TV og Viaplay har været de meste efterspurgte features blandt vores brugere siden lancering, og jeg er glad for, at vi nu kan tilbyde vores brugere begge dele, siger Henrik Harder, direktør for YouTv.

Viaplay er en af de mere fremtrædende streamingtjenester i Danmark og byder på et større udvalg af film, serier, de velkendte TV3-programmer og “timevis af børneunderholdning,” fortæller selskabet.

Viaplay koster 6 af de såkaldte mixpoint, hvilket gør den til en af de dyreste tilvalg, sammen med HBO Nordic, der også koster 6 mixpoint.

I meddelelsen, som er blevet sendt ud i dag, lover YouTV også, at Apple TV appen løbende vil blive opdateret med nye funktioner. Der er dog ikke noget nærmere om, hvad det kan være.

Man kan læse mere om tjenesten og de mulige tilvalg på deres hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.