×
Gadgets

Zuckerberg crashede Samsung S7-event

Stort set alle væsentlige informationer om Galaxy S7 roterede på nettet, længe før telefonen blev officielt lanceret søndag aften under Mobile World Congress. Aftenens store overraskelse var, at selveste Facebook-bossen Mark Zuckerberg crashede lanceringen. Mens de adskillige tusinde fremmødte sad med hovederne begravet i Samsung VR-hjelm, kunne Zuckerberg marchere ubemærket op på scenen.

Zuckerberg var mødt frem for at fortælle om virtual reality-samarbejdet mellem Samsung og Facebook. I forlængelse af Samsungs lancering af 360-graders kameraet, Samsung Gear 360, kunne han fortælle, at vr-videoerne vil kunne ses direkte på Facebook. Zuckerberg – og Facebook – er naturligvis gået all in på virtual reality efter Facebooks køb af Oculus-vr-brillen, og drømmen er at gøre virtual reality-oplevelsen social kunne Zuckerberg fortælle.

Gear 360 er et virtual reality-kamera til menneskepenge.
Gear 360 er et virtual reality-kamera til menneskepenge.

Gear 360 er et lille kuglerundt kamera med to f/2.0 linser, der kan skyde billeder og optage video i fulde 360 grader; hver af dem 195 grader, så der er et overlap på 15 grader i hver side. Kameraet er fladt i bunden, så det kan stå af sig selv – og der medfølger også en lille tripod kameraet kan stilles på. Kameraet kan betjenes på mobilen via Bluetooth og er udstyret med et SD-kort.

Prisen på Gear 360 er endnu ikke offentliggjort, men det skal være markant billigere end konkurrenterne på Nokia og GoPro, der henvender sig til professionelt brug. Gear 360 skal være kameraet, du kan tage med på ferie. Kameraet rammer butikkerne i andet kvartal. Lige i tid – forhåbentlig – til sommerferien.

Apropos Zuckerberg, så var det muligvis begrænset hvor mange der rent faktisk hørte, hvad manden sagde. Da han blev præsenteret strøg de fremmødte journalister op foran scenen for at skyde billeder og video i et næsten Bieber-mania-agtigt scenarie …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.