×
GadgetsTophistorie

Sennheiser lancerer Momentum 4 Wireless

Sennheiser Momentum 4 er et par nye over-ear høretelefoner fra den tyske lydgigant, der bla. byder på 60 timers batteritid og et nyt design.

Momentum 4 Wireless er det nyeste over-ear headset fra Sennheiser, med bla. aktiv støjreduktion.
Designmæssigt tager det et stort skridt væk fra Momentum 3, og minder nu mere om konkurrenter fra eksempelvis Sony og Bose. Det nye design byder på et lettere og mere komfortabelt headset, ifølge Sennheiser.

60 timers batteritid

En af de store nyheder er en lovet spilletid på op til 60 timer. Dette er en markant opgradering over forgængeren der lovede 17 timers batteri, men også langt bedre end konkurrenterne.

Momentum 4 understøtter Bluetooth 5.2, Qualcomm aptX Adaptive og Bluetooth multipoint med to enheder.

Høretelefonerne har ingen fysiske knapper og styres udelukkende ved tryk og swipes. Momentum 4 byder også på forbedret aktiv støjreduktion, sammenlignet med forgængeren.

“De nye MOMENTUM 4 Wireless hæver endnu en gang barren – og leverer klassens bedste lydkvalitet med avanceret Adaptive Noise Cancellation og exceptionel komfort. Takket være funktioner, herunder Transparency Mode, Built-in EQ og en ny Sound Personalization-funktion, kan brugerne lytte på deres egen tilpassede måde.” Lyder det fra Sennheiser.

Pris og tilgængelighed

Sennheiser Momentum 4 lander i butikkerne den 22. august, til en vejledende pris på 2.599 kroner. Høretelefonerne fås i hvid eller sort.


Læs også: Rygte: iPhone 14-serien lanceres tidligere end forventet

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.