×
Features

5 ting vi elsker ved Apple Watch

1. Hastigheden

Der har været meget kritik af hastigheden på Apple Watch i forhold til 3. parts apps. Vores oplevelse er dog, at der med Watch OS2 er kommet styr på den del også, og uret er mere end almindeligt tjept – og slår alle konkurrenterne med længder.

2. Skærmen

Skærmen på Apple Watch er godt nok firkantet (hvilket vi ikke er helt tilfredse med) men den er også god. Altså virkelig god. Selv i højt solskin kan man se, hvad der foregår, og farverne er klare og står pænt.

3. Siri

Vi havde ikke troet vi skulle komme til det, men vi elsker faktisk Siri. Det er så imponerende, hvad den digitale assistent kan klare hvis man først beslutter sig for at bruge den. Og præcisionen er nærmest uhyggelig – det sker nærmest aldrig, at Siri ”hører” forkert, så at indtale en sms er enormt hurtigt.

4. De mange muligheder

Der er ekstremt mange apps til Apple Watch endnu, og mange af dem begynder at blive kompatible med Watch OS2, så de hastighedsmæssigt kommer op i fart. Vi kan også godt lide, at der findes mange forskellige kombinationsmuligheder af remme, materialer og andet, så du kan tilpasse det til din egen smag.

5. Indbygget hukommelse

Der er formentlig ikke så mange, der helt har forstået det, men Apple Watch har faktisk indbygget 4GB hukommelse, og kan derfor bruges som musikafspiller uden at du nødvendigvis skal have din telefon med. Derfor er Apple Watch i samspil med en app som Run Keeper i en Watch OS2 udgave faktisk potentielt en rigtigt god træningsmakker.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.