ElbilerTophistorie

6 rene elbiler i finalen om Årets Bil 2023 i Danmark

Af de syv finalister i Årets Bil 2023 er de seks af dem rene elbiler. Toyota har to biler med i finalefeltet, som kan ses her.

Der er bare en enkelt fossilbil med i feltet til Årets Bil 2023 i Danmark, nemlig mikrobilen Toyota Aygo X. De seks øvrige finaledeltagere er rent elektriske. Sidste år var det fem ud af de syv, der var elektriske – og vinderen blev Hyundai Ioniq 5.

Faktisk har Toyota, som de eneste, to biler i finalen. Ud over Aygo X er det den elektriske Toyota bZ4X, der netop er blevet meldt klar efter store problemer med hjulene.

De syv finaledeltagere er blevet udvalgt mellem 19 bilmodeller og finalefeltet ser således ud:

1. BMW i4

BMW i4

2. MG 4 Electric

MG 4 Electric

3. Nissan Ariya

4. Renault Megane E-Tech Electric

5. Toyota Aygo X

Toyota Aygo X

6. Toyota bZ4X

7. Volkswagen ID. Buzz

Den endelige vinder af Årets Bil 2023 vil blive fundet i løbet af den næste måneds tid. Vinderen offentliggøres den 30. november.

Årets Bil i Danmark arrangeres af Danske Motorjournalister, og i år er der 20 medlemmer af juryen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.