×
ElbilerTophistorie

Her er de 7 finalister til Årets Bil 2024

Der er stort set luget ud i fossilbilerne blandt finalisterne til Årets Bil 2023 i Danmark. Til gengæld er der to kinesere blandt de syv.

Kun to af bilerne i finalefeltet i Årets Bil 2024 i Danmark kan fyldes med fossile brændstoffer. Men ingen af dem er “rene” fossilbiler. Den ene, Hyundai Kona, fås nemlig også som elbil. Den anden, Toyota Prius, er en plugin-hybrid.

De 20 danske biljournalister, der udgør juryen i Årets Bil, er nu klar med de syv biler, der skal kæmpe om titlen. Den endelig vinder kåres ultimo november måned.

De syv finalister er udvalgt efter at jurymedlemmerne har brugt to dage på at køre dem grundigt igennem på Jyllands Ringen.

To kinesere har sneget sig med på listen, nemlig den billige-ish Byd Dolphin samt den kæmpestore Xpeng G9. I det oprindelige felt var der otte kinesiske biler, men hverken Hongqi eller Nio kom med videre, ligesom Byd og Xpeng fik sorteret modeller fra.

Herunder de syv finalister i Årets Bil 2024. Har juryen overset nogen? Hvilken model mener du, der er værdig til at blive Årets Bil 2024 i Danmark? Giv din mening til kende i kommentarsporet under artiklen.

BMW i5

BMW i5

Læs mere om BMW i5.

Byd Dolphin

Pris på Byd Dolphon

Læs mere om Byd Dolphin.

Hyundai Kona

Læs mere om Hyundai Kona Electric.

Kia EV9

Årets Bil 2024

Læs mere om Kia EV9.

Toyota Prius

Årets Bil 2024

Volkswagen ID.7

Volkswagen ID.7

Læs mere om Volkswagen ID.7.

Xpeng G9

Xpeng G9

Læs mere om Xpeng G9.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.