×
TeknologiTophistorie

9 danske steder får Immersive View i Google Maps

Google Maps er nu blevet udvidet med Immersive View – og der er ni steder i Danmark, du allerede kan besøge.

Google har nu lanceret Immersive View-funktionen som en del af Google Maps i Danmark. Den var en af nyhederne under Google I/O udviklerkonferencen i starten af maj måned. Med lanceringen har 9 danske seværdigheder fået den store tur. På verdensplan er der mere end 500 steder med Immersive View.

Det nye perspektiv er muligt på baggrund af flere milliarder Street View- og luftbilleder. Tilsammen skaber de en multidimensionel visning af verden.

Med Immersive View kan du foruden et fugleperspektiv og 360 graders-oplevelse af de udvalgte turistattraktioner også få adgang til en række nyttige oplysninger om travlhed, trafik og vejrforhold, der kan hjælpe dig med at planlægge dit besøg bedre.

For eksempel kan du se, hvornår en attraktion typisk er mest besøgt og hvordan parkeringsforholdene er i nærheden. Eller om det bliver regnvejr lige netop på det tidspunkt, hvor du forventer at stå i kø under åben himmel. 

– Vi udvikler hele tiden Maps for at give brugerne en mere levende og engagerende oplevelse, og det er selvfølgelig ekstra oplagt, når det gælder turistattraktioner. Med Immersive View går vi fra det velkendte 2D-kort til et multidimensionelt blik på verden. Men det handler ikke kun om det visuelle. Det skal også bidrage til, at brugerne kan træffe bedre valg og dermed få de bedst mulige oplevelser, når de efterfølgende besøger attraktionen i virkeligheden, siger Jesper Vangkilde, der er kommunikationschef for Google i Danmark.

Foruden Immersive View for attraktioner annoncerede Google på udviklerkonference I/O i maj, at funktionen i nær fremtid også bliver rullet ud til ruter i trafikken, som man dermed kan se i 3D og med ekstra information.

Se disse 9 danske destinationer med Immersive View:

  • Børsen.
  • Dansk Arkitektur Center (endnu ikke tilgængeligt ved søgning på ‘BLOX’).
  • Den Lille Havfrue.
  • Det Kgl. Bibliotek (endnu ikke tilgængeligt ved søgning på ‘Den Sorte Diamant’).
  • Frederiks Kirke (endnu ikke tilgængeligt ved søgning på ‘Marmorkirken’).
  • Københavns Rådhus.
  • Rundetaarn (endnu ikke tilgængeligt ved søgning på Rundetårn med å).
  • Rosenborg Slot (virker i visse tilfælde som ‘castle’).
  • Operahuset.

Læs mere: 8 vigtige nyheder fra Google I/O.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.