fbpx

 

 

 

 

Netflix

9 ting vi ved om Stranger Things sæson 3

Her er alle de løse og de bekræftede rygter om tredje sæson af den geniale firserinspirerede serie Stranger Things.

Det bliver et fantastisk serieår, vi går i møde. Ikke alene kan vi se frem til den afsluttende sæson af Game Of Thrones på HBO, der er også nye sæsoner af Billions, Handmaid’s Tale og så ikke mindst Stranger Things.  Serien, der godt nok svarer på spørgsmålene, men også konstant stiller nye. Lad os håbe, der bliver surret nogle løse ender sammen i tredje sæson.

Her har vi samlet alt det, vi ved om Stranger Things sæson 3 indtil videre …

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

01. Den får premiere 4. juli

Nytårsaftensdag valgte Netflix at byde velkommen til 2019 ved at lancere en teaser-trailer, der afslørede premieredatoen for tredje sæson af Stranger Things. Datoen er den 4. juli, hvilket er det den dato, hvor amerikanerne fejrer sin uafhængighedsdag – den dag, hvor Uafhængighedserklæringen blev vedtaget af den Kontinentale Kongres og landet løsrev sig fra det Britiske imperium.

 

02. Sæsonen består af otte episoder

Allerede for et år siden fortalte seriens producer, Shawn Levy, til pressen, at sæson tre ville bestå af otte episoder. Og i december måned afslørede Netflix så samtlige titler på episoderne via en video på Twitter (se den ovenfor).

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

03. Der sker noget i Starcourt shoppingcentret

Sidste sommer udgave Netflix en teater for sæson tre, forklædt som en 1980’er-autentisk tv-reklame for det lokale shoppingcenter Starcourt. Det er nok ikke tilfældigt, at der bruges så meget krudt på den lokation? Og kigger man på de episodetitler, der blev offentliggjort i december, så er de også temmelig afslørende. Episode to får titlen The Mail Rats, mens den afsluttende episode hedder The Battle of Starcourt

 

Artiklen fortsætter efter annoncen Disney+

04. Det bliver den hidtil mest brutale sæson

Det er ikke meget, der er sluppet ud om den grundlæggende historie i sæson tre, men skuespillerinden Natalie Dyer (Nancy Wheeler) siger, at den er “større, mørkere og mere skræmmende” end de første to sæsoner. Hun bakkes op af Noah Schnapp (Will Byers), der har sagt til MTV News, at “truslen” (hvad den så end er) er “væsentlig mere intens denne gang”.

Samtidig har producenterne fortalt, at sæson tre er inspireret af værker af klassiske gyserinstruktører som John Carpenter, David Cronenberg og George Romoro. Sidstnævnte står i øvrigt bag adskillige ikoniske zombie-film, hvoraf den ene foregår … i et storcenter.

 

Stranger Things

05. Erica får en større rolle

Hawkins er befolket med sympatiske og interessante personer og en af de nye karakterer, Erica, der er Lucas’ lillesøster, blev hurtigt ret populær blandt seerne. Ross Duffer, der er en af seriens skabere, har sagt til Yahoo! at der “helt sikkert kommer mere Erica i sæson tre”.  

 

Stranger Things

06. Andre “numre” dukker muligvis op

Eleven (billedet) har spillet en væsentlig rolle i de første to sæsoner og i sæson to blev vi introduceret for Eight (Kali). Seriens producer, Shawn Levy, har andet overfor mediet E!, at der sandsynligvis er flere eksperimenter fra Hawkins laboratoriet i horisonten.

“Vi har tydeligvis antydet, at der er andre numre, og jeg kan ikke forestille mig, at verden kun vil lære Eleven og Eight at kende,” sagde Levy.

 

07. Dansker vender sandsynligvis tilbage

Danske Linnea Berthelsen dukkede pludselig op i et enkelt afsnit af sæson to som Elevens “søster” Eight, der var i stand til at manipulere andres hjerner med illusioner. Matt Duffer, der er en af seriens skabere, har tidligere sagt, at chancerne for at Eight vender tilbage er “meget stor”.

 

08. Mind Flayer vender med sikkerhed tilbage

I den afsluttende scene i sæson to ses Mind Flayer-monsteret svæve over skolen i Hawkins. Hvis ikke det var nok til at garantere et gensyn i sæson tre, så har producer Shawn Levy også bekræftet, at skabningens tilstedeværelse over skolen var et bevidst spor.

 

09. Nye skuespillere

Der kommer adskillige nye karakterer i sæson tre. To af de mest kendte skuespillere, der er blevet hyret ind til opgaven er Cary Elwes og Jake Busey. Elwes – der blandt andet spillede med i The Princess Bride skal spille Major Kline, der er en klassisk 80’er-politiker der er mere bekymret for sit eget omdømme end den by, han styrer. Jake Busey (Starship Troopers m.m.) skal angiveligt spille en journalist med en flosset moral og en syg humoristisk sans.

Fyld gerne på i kommentarsporet nedenfor, hvis vi har glemt væsentlige rygter …

Back to top button