×
Gadgets

AirPods Studio bliver smækfyldt med intelligent teknologi

Apples rygtede over-ear hovedtelefoner, AirPods Studio, vil angeveligt være spækket med sensorer, der skal give dem kant i forhold til konkurrenterne.

Står de seneste rygter til troende, bliver Apples kommende over-ear hovedtelefoner udstyret med sensorer, der skal give dem en fordel i forhold til konkurrenterne. AirPods Studio, som de forventes at hedde, kan eksempelvis mærke, om de sidder over ørerne eller hænger om halsen – og hvordan de vender på ørerne.

Ifølge kilder, som websitet 9to5Mac har snakket med, vil over-ear hovedtelefonerne automatisk sætte musikken på pause, når de ikke sidder over ørerne – ligesom de eksisterende AirPods. Et andet sæt sensorer vil registrere hvilke hovedbøf, der sidder på hvilket øre og tilpasse stereokanalerne tilsvarende, så man ikke skal bekymre sig om, hvordan hovedtelefonerne vender.

AirPods Studio vil angiveligt også have både aktiv støjdæmpning og Transparency Mode, der både lukker støj helt ude og gør det muligt at høre omgivelserne, selv når hovedtelefonerne er på ørerne. Features, der også er hentet fra de eksisterende AirPods Pro (læs vores anmeldelse her).

Sidst bliver det også muligt at finjustere lyden i hovedtelefonerne via en form for equalizer, hvis hovedtelefonerne er koblet sammen med enten en Mac, en iPhone eller en iPad.

Det er stadig uvist hvornår AirPods Studio bliver præsenteret, men den anerkendte analytiker Ming-Chi Kuo – der normalt har sine forbindelser i orden – mener at vide, at de går i masseproduktion i ”midten af 2020”, hvilket kunne tyde på en lancering sen sommer eller tidligt efterår. Måske i forbindelse med lanceringen af iPhone 12-serien?

Prisen kan der naturligvis kun gisnes om, men den ligeledes prominente Youtuber Jon Prosser hævder at den bliver på 399 dollars – altså samme pris som den nyligt lancerede iPhone SE, nemlig 3.699 danske kroner. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.