fbpx

 

 

 

 

Teknologi

Alexa gør Libratone Zipp intelligent

En gratis softwareopdatering af Libratones populære Zipp-højttaler åbner døren for Amazons digitale assistent, Alexa, så du kan tale med højttaleren.

Det er svært at slippe for digitale assistenter. Siri er med på en lytter i iPhone, Google Assistant i Android-enheder og Amazons Alexa flyttet ind i selvstændige enheder. Og nu også i Zipp-højttaleren fra danske Libratone. Ikke alene åbner det for muligheden for at bede Zipp’en at afspille specifikke musiknumre eller spillelister uden at røre en finger, det fletter også Zipp-højttaleren ind i netværket af enheder i det digitale hjem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fuld Alexa-integration

Så kan du, via Zipp’en, bede Alexa om f.eks. at tænde og slukke lysene fra Philips Hue eller Ikea Trådfri. Eller bede om en vejrudsigt, inden du cykler på arbejde.

– Libratones mission er at sætte musikken fri. At du kan styre Zipp med stemmen er et stort og vigtigt skridt i den helt rigtige retning. Nu kan du aktivere Libratone Zipp og derefter bede Alexa om at skrue op for lyden via et device som for eksempel Echo Dot, ligegyldigt hvor du har placeret højttaleren, siger Simon Peschcke-Køedt, VP Global Marketing hos Libratone Danmark.

Opgraderingen er gratis

Amazon Alexa Skills og integration tilbydes gratis til alle Zipp og Zipp Mini-ejere gennem en kommende softwareopdatering dette efterår. Eksisterende brugere vil automatisk få besked via Libratone-appen, når opdateringen er tilgængelig.

Senere på året vil Librayone Zipp-højttaleren også få understøttelse af Apples AirPlay 2-standard, der åbner for multimrumsfunktioner. AirPlay 2-opdateringen vil være tilgængelig kort efter at Apple har lanceret den, lover Libratone.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button