GadgetsTophistorie

Magnetisk MagSafe-oplader genoplives med iPhone 12

Apple genopliver deres MagSafe-stik med magnetiske trådløse opladere – og ekstra tilbehør – til iPhone 12'erne.

Apple har genoplivet sit gamle MagSafe-brand, men nu bruges det ikke længere på bærbare computere, men på iPhone 12’erne, der er blevet udrustet med magneter.

Apple lancerer to nye trådløse opladere, der kan kobles magnetisk på bagsiden af iPhone, men introducerer samtidig en række ikke-teknologisk tilbehør såsom specielle covers og endda en kreditkortholder, der også kan monteres på ryggen af telefonerne. Den er i øvrigt afskærmet, så kreditkortene ikke påvirkes af magneterne, loves det.

Artiklen fortsætter efter annoncen


MagSafe
MagSafe til iPhone 12 (foto: Apple).

Opladeren minder i mistænkelig grad om den trådløse oplader til Apple Watch (som jo også er magnetisk). Se den på billedet herover. Derudover lancerer Apple en MagSafe Duo, der både kan oplade iPhone og Apple Watch på samme tid. Det er ikke just AirPower, men fin ser den ud.

MagSafe Duo
MagSafe Duo (foto: Apple).
MagSafe
MagSafe-tilbehør (foto:Apple).

iPhone-kortholderen fås i fire farver og prisen er på 529 kroner. Opladeren står til 349 kroner, mens covers står til 429 kroner per styk. Kun kreditkortholderen og MagSafe-opladeren ser ud til at være tilgængelig nu. MagSafe Duo-opladeren optræder slet ikke på siden med tilbehør endnu.

Sponseret link til Telia: Få nyheder og forudbestil den nye iPhone 12 her!

MagSafe kan i øvrigt oplade iPhone 12 med op til 15 W, hvilket er dobbelt så hurtigt, som hvis man bruger “almindelig” trådløs opladning via Qi-standarden sammen med iPhone (7,5 W).

Artiklen fortsætter efter annoncen


Back to top button