Amazon PrimeStreamingTophistorie

Amazon Prime står til en makeover

Amazon Prime får en visuel overhaling, som skal bringe den på højde med de øvrige tjenester i streaminglandskabet.

Udseende er som bekendt ikke alt, men det er alligevel det håndtag Amazon nu drejer på i forhold til Prime-tjenesten. En kærkommen opdatering af brugerfladen skal føre tjenesten på højde med mastodonterne fra Netflix og Disney+.

I vores lille andedam har Amazon Prime aldrig rigtigt slået igennem. I følge DR’s seneste årlige medierapport fra 2021, så stod tjenesten blot for sølle 3% af streamingen herhjemme. Til sammenligning brugte 50% Netflix på ugentlig basis.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Om det direkte er årsagen til den kommende makeover er usagt. Ikke desto mindre, så står tjenesten overfor en visuel overhaling, der trækker tydelige referencer til netop Netflix og Disneys respektive apps.

Amazon Prime præsenterer sit nye look

Udrulningen er startet i følge Amazon og er tilgængelig for alle brugere indenfor de næste par uger. Det nye look kommer i første omgang til Android og enheder såsom smart tv, Roku, Apple TV, Android/Google TV og spilkonsoller.

Den primære ændring består i at menuen nu er flyttet ud i venstre side af skærmen, som vi kender det fra eksempelvis Netflix. Arbejdet med ændringen skulle eftersigende have varet hele 18 måneder.

Når den nuværende udrulning til førnævnte enheder er overstået, så vil en opdatering også komme til iOS-enheder samt Amazon Primes webinterface.

Den ny indpakning kommer lige i rette tid til Amazons hidtil største satsning, nemlig The Lord of the Rings: The Rings of Power, som har premiere til september. Serien bliver verdens hidtil dyreste serieproduktion. Udover denne, så er én af hovedattraktionerne den stærkt anbefalelsesværdige The Boys, hvis tredje sæson netop er afsluttet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.