×
Amazon PrimeTophistorie

Amazon Prime Video hæver prisen

Amazon Prime Video har hidtil været placeret i den billige ende, sammenlignet med øvrige streamingtjenester. Men nu hæves prisen.

Vi har efterhånden vænnet os til dem. Beskeden om at streamingtjenesterne desværre bliver dyrere og dyrere. Nu er det Amazon Prime, som må give efter og hæve prisen.

Tjenesten har langsomt har sneget sig ind på det danske marked med serier som The Boys, Wheel of Time og Ringenes Herre. Senest er tjenesten også begyndt at begå sig i lokalt indhold, med en stor aftale med Nordisk Film.

Læs også: I dag gælder der nye priser hos Disney+

Prisstigningen betyder at prisen stiger fra 45 kroner per måned til nu 59 kroner per måned. En stigning der begrundes med, at Amazon ønsker at fortsætte med at levere kvalitetsindhold til sine nordiske kunder og forbedre tjenesten.

Mailen som er sendt til nuværende kunder hos Amazon Prime Video

På trods af stigningen, så er prisen stadig i den lave ende, sammenlignet med konkurrenterne. Hos Amazon Prime Video tilbydes der indhold i både 4K/Dolby Vision og med Dolby Atmos-lyd. Noget både Netflix og Disney er begyndt at tage sig ekstra betaling for.

Reklamer på vej

Amazon har tidligere i år meldt ud, at der hos dem ligeledes er reklamebårne abonnementer på vej. Hvordan den danske prisstruktur bliver, når det engang måtte nå til vores breddegrader, er der endnu ingen nærmere information omkring.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.