×
Gadgets

Anmelderne: Apple Watch er god, men ikke uundværlig

En håndfuld betroede amerikanske journalister har fået udleveret Apple Watch inden lanceringen, og i dag er de første anmeldelser kommet ud. Uret rammer de amerikanske butikker den 24. april, mens der åbnes for forudbestillinger på fredag.

Apple Watch er den første nye produktkategori, Apple lancerer siden iPad’en – og den første som Tim Cook står bag. Derfor står der meget på spil for Apple. Uret har været rygtet i årevis og forventningerne er kolossale. Måske for kolossale. For de amerikanske anmeldere er forbavsende enige om en ting: Det er ikke uundværligt.

Vi har samlet indtryk fra et par af anmeldelserne her:

Bloomberg Business
”Uret vil ikke ændre dit liv, men det er fremragende. Apple vil uden tvivl sælge millioner af enheder, og mange mennesker vil elske dem. Uret er en skøn komponent i et stort økosystem, som Apple nøje har bygget op over mange år. Det er mere enkelt og problemfrit end nogen af kollegerne på markedet. Det er uden tvivl det bedste smartwatch i verden.

Apple Watch er cool, det er smukt, det er kraftfuldt og det er nemt at bruge. Men det er ikke essentielt. Endnu.”

The Verge
”Der er ingen tvivl om at Apple Watch er det mest kapable smartwatch på markedet i dag. Det er et af de mest ambitiøse produkter, jeg nogen sinde har set; det ønsker at ændre den måde, vi interagerer med teknologien på. Men ambitionerne stjæler urets fokus: Det kan en masse af det hele, i stedet for at gøre få ting virkelig godt. I al sin teknologiske glans, er Apple Watch stadig et smartwatch, og der er stadig ikke nogen, der har fundet ud af, hvad vi egentlig skal bruge smartwatches til”.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.