Gadgets

Print dit eget Apple Watch

Du behøver ikke sidde med hænderne i skødet og vente i månedsvis på et Apple Watch. Har du adgang til en 3D-printer og mod på at svinge en loddekoble, kan du lavet dit helt eget Apple Watch. Samtidig vil du med garanti få anerkendende nik fra de personer, der også kender Apples lange historie – uret er nemlig snittet med inspiration fra den ikoniske Apple II computer fra 1977.

Apple II Watch, som uret hedder, er sat sammen af Instructables-medlemmet Aleator77 og han har lagt både printfiler til 3D-printeren, indkøbsliste over elektronik og samleanvisninger ud på nettet se dem her. De kan hentes her.

Trods det noget antikvariske retro-moderigtige udseende, kan det skam både vise tiden, afspille musik og vise billeder. Uret har endda en fitness-tracker. Al nødvendig software kan også downloades fra Instructable. Helt gratis.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.