×
Teknologi

Apple dropper (endelig) iTunes i den nye version af MacOS

Apples nye version af MacOS - og endelig er iTunes død og borte.

San José, CA: Apple har netop lanceret en ny udgave af MacOS, og der er et par ret store nyheder for det efterhånden ret gamle styresystem. Opdateringen hedder MacOS Catalina. Og der er specielt to nyheder, de fleste vil være meget interesseret i.

iTunes er død

“Endelig” vil nok være det, mange brugere af Apples enheder vil sige – for Apple har nemlig besluttet sig for at dræbe deres måske mest hadede stykke software – iTunes. I stedet deler de funktionerne ud på nye apps; AppleTV, Podcasts og Music. Med de nye apps bliver det væsentligt mere overskueligt at bruge en Mac. Og hvis du nu tænker hvor du kan synkronisere din iPhone, så skal du ikke bekymre dig; du finder telefonen i Finder nu.

Brug din iPad som ekstra skærm

Hvis du er den lykkelige ejer af en iPad, kan du med den nye udgave af MacOS også bruge din iPad som både skærm og som digitizer – så du kan altså skrive og tegne på din iPad som digitizer.

Den nye udgave af MacOS bliver tilgængelig for udviklere allerede i dag – og en offentlig beta kommer til juli.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.