TeknologiTophistorie

Apple hæver priserne på musik og streaming

Apple hæver priserne herhjemme på både Apple Music, Apple TV+ og Apple One-abonnementet.

Apple hæver priserne på Apple Music, Apple TV+ og Apple One-abonnementet. Prisstigningerne trådte i kraft i USA igår og herhjemme i dag. Det er første gang, Apple har hævet priserne på tjenesterne i USA, , fortæller 9to5mac.

Herhjemme er Apple Music steget med 10 kroner om måneden, så det nu koster 109 kroner. Abonnementet på Apple TV+ er nu oppe i 59 kroner om måneden. Tidligere var det på 39 kroner.

Apple One-abonnementet, der samler en række services, deriblandt musik og streaming, er også steget. Det koster nu 159 kroner (tidligere 135 kroner), mens familieudgaven stiger til til 219 kroner om måneden. Det har hidtil kostet 185 kroner.

En Apple-talsmand fortæller til 9to5mac:

“Ændringen af Apple Music skyldes en stigning i licensomkostningerne, og til gengæld vil kunstnere og sangskrivere tjene mere for streaming af deres musik. Vi fortsætter også med at tilføje innovative funktioner, der gør Apple Music til verdens bedste lytteoplevelse.”

“Vi introducerede Apple TV+ til en meget lav pris, fordi vi startede med kun nogle få serier og film. Tre år senere er Apple TV+ hjemsted for et omfattende udvalg af prisvindende og bredt anerkendte serier, spillefilm, dokumentarer og børne- og familieunderholdning fra verdens mest kreative historiefortællere.”

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.