×
TeknologiTophistorie

Apple inviterer til sin årlige udviklerkonference WWDC

Begivenheden finder sted i juni og vil traditionen tro byde på fremtidens software fra Apple. Herunder et smugkig på iOS 16.

Traditionen tro har Apple inviteret til deres årlige udviklerkonference WWDC 2022 (World Wide Developer Conference). Begivenheden finder sted til juni fra den 6. til den 10. og vil igen i år foregå digitalt. Årsagen er naturligvis Corona-pandemien, som også tvang Apple til at afholde det digitalt i 2020 og 2021.

Som navnet antyder, så er det en femdages begivenhed, der er rettet mod udviklere som leverer software på Apples økosystem af styresystemer – iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS, der omfavner de mange produktkategorier.

WWDC 2022 vil ligesom de forgangne år også være stedet, hvor Apple afholder en keynote med et smugkig på de forskellige systemer. Her er iOS (og det tæt beslægtede iPadOS) som regel det store interesseområde. Der er ikke sluppet mange detaljer ud, men rygterne peger på en markant forbedring af notifikationssystemet og nye helbredsfunktioner.

Eftersom det er en konference med fokus på software, så er det som regel ikke stedet hvor ny hardware afsløres. Men rygtemøllen svirrer dog om, at Apple muligvis fremviser det længe ventede VR-headset. Om det afstedkommer et vrOS er uvist, men det vil give mening at udviklerne får mulighed for at blive dus med softwareudviklingen til den eventuelt nye platform.

Dernæst går rygterne på en mulig afsløring af en opdatering til Mac Pro’en, der så dagens lys i 2013. En ny og opdateret version vil formentlig være drevet af Apples nye egenudviklede chipset. Ligesom Mac Studio, som vi anmeldte fornyeligt.

Vil du se nærmere på planerne for WWDC 2022, så kan man skrive sig op hos Apple.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.