Gadgets

iOS 12.2 beta sladrer: AirPower er lige om hjørnet

I den nye iOS 12.2 beta fra i aftes understøttes for første gang den mytologiske AirPower-oplader. Det er sandsynligvis et tegn på, at den er lige om hjørnet.

I aftes, dansk tid, udsendte Apple den seneste betaudgave af styresystemet til iPhone og iPad, iOS 12.2, og som sædvanlig har nysgerrige sjæle været igennem kildekoden med en tættekam. Denne gang fandt de ud af, at iOS 12.2 vil understøtte AirPower opladeren. Det tages som et sikkert tegn på, at opladeren – og muligvis det trådløse etui til AirPods – bliver klar inden for få uger eller måske endda dage.

AirPower adskiller sig fra andre trådløse opladere idet den kan oplade tre enheder på samme tid – og bruge skærmen på iPhone til at vise ladestatus på alle enhederne på måtten. Og det er netop den kode, der identificerer enhederne på måtten, der er blevet lokaliseret i betaen.

Kildekoden fra iOS 12.2 betaen (foto fra 9to5mac).

Apple lægger an til sit It’s show time-event på mandag, hvor det forventes at firmaet præsenterer sin nye streamingtjeneste. De sidste to dage har Apple lanceret nye produkter dagligt; igår var det to nye iPads og i dag to nye iMacs. Websitet Macrumours mener desuden at vide, at der vil komme en ny iPod Touch i morgen, onsdag. Et produkt der også har været rystet længe.

Vi ved også, at Apple, dengang tilbage i september 2017, da de lovede os AirPower, også viste os, at de har et nye AirPort-etui der understøtter trådløs opladning i støbeskeen. Men det er urealistisk at AirPower eller AirPort-etuiet kommer på gaden inden iOS 12.2 sendes ud til offentligheden – og det vil tidligst ske efter mandagens event, gættes der på.

Under alle omstændigheder så viser koden os, at arbejdet med AirPower skrider frem og lanceringen nærmer sig.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.