×
TeknologiTophistorie

Apple lapper kritisk sikkerhedshul i iPhone-software

Et kritisk sikkerhedshul i softwaren til iPhone og iPad er blevet udnyttet af hackere.

Et kritisk sikkerhedshul i iPhones operativsystem er ifølge Apple blevet udnyttet af hackere. Bristen gjorde det muligt at afvikle kode på telefonen, hvis man besøgte en hjemmeside.

Sårbarheden kan give en tredjepart mulighed for at stjæle dine data eller hacke din enhed til andre ondsindede formål. Hullet er nu blevet lappet af en opdatering, som Apple kalder kritisk.

Er opdateringen ikke kommet ned på iPhone og iPad automatisk via Apples Rapid Security Response-system, anbefales det at hente den manuelt hurtigst muligt.

Rapid Security Response-systemet gør det mulig at hente opdateringen uden at skule hente en helt ny udgave af styrtesystemet.

Opdateringen hedder iOS 16.5.1(a). Du kan se, hvilken udgave du har ved at gå ind under:

Indstillinger –> Generelt –> Om

Opdateringen kan hentes manuelt ved at gå ind under:

Indstillinger –> Generelt –> Softwareopdatering

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.