×
GadgetsTophistorie

Apple planlægger hardware-abonnement på iPhone 14

Apple vil vil introducere et nyt hardware-abonnement, hvor du betaler et fast beløb hver måned, for at have den seneste iPhone.

Apple sælger iPhones i læssevis, men de vil naturligvis gerne sælge flere – og det er ikke alle, der har lyst eller mulighed for at smide 10-12.000 på disken på en gang. Derfor overvejer Apple et hardware-abonnement, hvor kunderne betaler et fast månedligt beløb i stedet. Det skriver den normalt ganske velinformerede nyhedstjeneste Bloomberg.

Det lyder måske som en afdragsordning, men hardware-abonnementet vil angiveligt også indeholde Apple One-abonnement. Dermed får man også adgang til iCloud, Apple TV+, Apple Music og andre tjenester.

Tanken er, at det skal være lige så nemt at købe en iPhone, som det er at abonnere på en app i App Store. Eller på Spotify eller Netflix. Det nye hardware-abonnement adskiller sig også fra afbetaling ved, at man ikke betaler 1/12 af telefonens pris hver måned, men i stedet et endnu ikke fastsat beløb.

Ifølge Bloomberg kan abonnementet blive en realitet allerede senere i år, når iPhone 14 præsenteres.

Virksomheden overvejer også at tillade brugere af programmet at bytte deres enheder ud med nye modeller, når der kommer frisk hardware ud. Apple udsender som udgangspunkt nye versioner af sine vigtigste enheder, herunder iPhone, iPad og Apple Watch, en gang om året.

Apple har allerede det såkaldte iPhone Upgrade Program, der giver brugerne den seneste iPhone hvert år.

Der opstår naturligvis mange spørgsmål. Kan man opsige sit abonnement efter bare en måned? Vil man eje telefonen, når man abonneret i et vist tidsrum?

iPhone er Apples helt store malkeko. Mere end halvdelen af Apples omsætning er bundet op på iPhone.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.