×
GamingTophistorie

EA dropper Need For Speed i år – fokuserer på Battlefield 6

EA har netop udmeldt, at de udskyder Need For Speed til næste år. NFS-teamet kommer i stedet til at hjælpe med udviklingen af Battlefield 6.

“[Battlefield] is shaping up great, the team has been working incredibly hard, they pushed hard last year, and yes, we have been working from home. And it’s hard; it’s hard to make games from home, and the [EA DICE] team is fatigued a bit.”

Forklarer Laura Miele, EA’s chief studios officer, i et interview med Polygon.

Criterion Games, der skal stå bag det næste Need For Speed, er altså blevet indkaldt til at assistere et udkørt EA DICE-team. Derfor må vi vente med at se det næste Need For Speed spil i 2022.

Det er dog langt fra første gang Criterion Games hjælper DICE med udviklingen af spil. Criterion var blandt andet med til at udvikle Star Wars Battlefront (2015) og Battlefront 2 (2017), samt Firestorm Battle Royale-mode til Battlefield 5.

EA nævner dog, at de er klar med et bilspil fra spilstudiet Codemasters, som EA opkøbte for kort tid siden. Det kommende bilspil fra Codemasters, lander engang i slutningen af 2021.

Vi har har endnu ikke fået bekræftet, hvad navnet bliver på det næste Battlefield-spil, men mon ikke EA snart afslører flere detaljer. Battlefield 6, eller hvad nu end navnet bliver, udkommer i slutningen af året. Den præcise lanceringsdato er ikke udmeldt.

Læs også: E3 2021 live show bliver aflyst ifølge et dokument

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.