Pixel
Gaming

Battlefield 5 tager os tilbage til rødderne

Efter at Battlefield-serien har været igennem moderne krigsførelse og en tur til WW1, tager de os nu igen tilbage til rødderne under WW2 i Battlefield 5

Der er ingen tvivl om, at Battlefield-spillene stadigvæk er en kæmpe succes, og de har mange fans verden over. Nu ser det så ud til, at det næste spil i rækken tager os tilbage til rødderne under 2. Verdenskrig i Battlefield 5.

Ifølge en ny rapport vil dette års Battlefield-spil foregå under 2. Verdenskrig. Under udviklingen af spillet, har det internt i firmaet bag spil-succesen heddet Battlefield 2, men nu har DICE tilsyneladende ændret titlen til Battlefield 5.

Rapport viser lækket billede

Disse oplysninger kommer fra en Venture Beat-rapport, som bekræfter, at et lækket billede af spillets titelskærm faktisk er reelt.

Rapporten viser også, at valg af æra blev besluttet for nogle år siden, da DICE vidste, at det var nødvendigt at tage en pause fra moderne militære spil. Planen var først at frigive et WW1-spil og følge det op med en WW2, hvis WW1 ikke blev godt modtaget.

Battlefield 1 blev selvfølgelig godt modtaget, og det har siden sin lancering været et af seriens bedst sælgende spil.

Det første WW2 spil siden ‘1942’

Det eneste battlefield-spil, der foregår under 2. Verdenskrig, foruden deres spin-off 1943, er Battlefield 1942, der udkom i 2002.

EA bekræftede tidligere i år i en indtjeningsrapport, at det næste Battlefield kommer til oktober. Spillet vil også kunne afprøves på EA’s Play-arrangement, som finder sted lige før E3 2018.

 

Tommy Brandt

Tommy studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og når hovedet ikke er begravet i bøgerne, foregår det meste af tiden foran computeren - hvor der games i stor stil. Det er især fps-spil som Battlefield og Counter Strike, der bliver brugt tid på, men også action-spil som Diablo 3 har kostet hundredvis af timer foran skærmen. Når der skal socialiseres med andre, nyder han at spille FIFA på konsol med vennerne.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.