×
ElbilerTophistorie

Billig Tesla vil revolutionere markedet

Når Tesla Model 2 kommer, vil den revolutionere markedet, siger Elon Musk. Ikke bare på prisen, men også produktionsmetoden.

Når den billige Tesla, der populært kaldes for Model 2, kommer på markedet, vil den revolutionere, fortæller Elon Musk i et nyt interview. Ikke bare på prisen, der bliver på 25.000 dollars, men også på produktionsmetoden, som Musk hævder er lysår foran konkurrenterne.

Ordene falder i et interview med bilingeniøren Sandy Munro, der kan ses på Youtube.

– Vi er også ret langt fremme i arbejdet med den billigere model. Jeg gennemgår planerne for produktionslinjen hver uge. Jeg tror, ​​den model vil stå for en revolution inden for bilfremstilling, siger Elon Musk.

Tidligere på året beskrev Tesla en ny fremstillingsmetode, der går under navnet “unboxed”. Den går ud af fremstille bilen i flere mindre “byggeklodser”, der så kan samles til sidst. Ved at undgå den traditionelle samlebåndsproduktion vil flere mennesker (og robotter) kunne arbejde på den samme bil på samme tid. Noget, der skal accelerere produktionen.

– Det er en produktionsteknologi, der er langt foran enhver bilfabrik på planeten, fortæller Elon.

Netop de utraditionelle produktionsmetoder har givet Tesla en fordel frem for konkurrerende bilmærker. Sammen med de få modeller gør det produktionen mere smidig, så Tesla lynhurtigt kan op- og nedskalere produktionen af enkelte modeller efter behov. En smidighed der også har fået Tesla til at jonglere med priserne på deres biler.

I interviewet fortæller Musk også, at fabrikken i Tesla bliver den første der tager den nye produktionsmetode i brug. Den fabrik, der opføres i Mexico, vil også blive konstrueret til formålet.

På sigt skal fabrikken i Berlin også omstilles til den nye produktionsmetode. Musk har tidligere sagt, at den billigere Tesla Model 2 skal bygges i netop Berlin.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.