×
Apple TV+

Blade Runner-instruktøren Ridley Scott laver aftale med Apple TV+

Ridley Scott instruerede den ikoniske Apple-reklame ’1984’ og er nu vendt tilbage til æblelunden i en eksklusiv aftale med Apple TV+.

Den legendariske instruktør bag klassikere som Alien, Blade Runner og Gladiator har indgået en såkaldt first deal-aftale med Apple TV+. Aftalen betyder, at Apples streamingtjeneste har fået førsteret på samtlige projekter som Ridley Scott og hans firma Scott Free Productions kommer op med i aftalens løbetid.

Apple TV+ kan så vælge enten at snuppe projektet eller lade det gå videre til et andet netværk eller streamingtjenester.

Ridley Scott står bag en af de mest ikoniske reklamefilm, som Apple nogen sinde har udgivet, nemlig 1984-reklamen der blev brugt til at lancere den første Macintosh-computer i, ja, 1984. Reklamen kan genses her:

Ridley Scotts produktionselskab har disket op med adskillige hits gennem de sidste 25 år. Deriblandt Top Gun, The Martian og Amazon-serien The Man in the High Castle. Scott har også indgået aftaler om kommende serier med både Disney+ og HBO Max.

Apple arbejder intenst på at hive Hollywood-navne ind i folden og indtil videre er det blandt andet lykkes at indgå aftaler med blandt andet Oprah Winfrey, Julia Louise-Dreyfus og Lee Eisenberg. Apple har også købt Sofia Coppolas seneste film, On The Rocks, der skulle have haft premiere i foråret, men af uransalige grunde er blevet forsinket.

Forvent at høre mere konkrete nyheder om Ridley Scotts Apple-projekter i de kommende måneder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.