Gaming

Overwatch kan prøves gratis

Hvis du endnu ikke har købt eller prøvet Overwatch, vil det være gratis at spille fra den 16.-19. februar 2018

Overwatch er blandt de helt store satsninger fra Blizzard, og det bliver spillet i stor stil over hele verden. Hvis du er blandt dem, der kan lide at spille det kooperative skydespil, men kun når det er gratis, eller hvis du endnu ikke har haft muligheden for at prøve det, skal du forsøge at finde noget tid i den kommende weekend. Fra den 16.-19 februar vil Blizzards helte-baserede online skydespil nemlig være helt og aldeles gratis at spille.

Den fulde spiloplevelse

Den frie prøveperiode vil inkludere den fulde liste af helte (26) og baner (16) i Quick Play, Custom Games og Arcade. Heltenes progression og loot drops vil ligeledes fungere som i det fulde spil. Al progression i prøveperioden vil blive overført, hvis du senere vælger at købe spillet.

Den frie periode vil starte på fredag klokken 20.00 og slutte søndag klokken 23.59.

Hurtigst voksende spil i Blizzards historie

Siden spillet første gang blev vist frem på BlizzCon 2014, er dets popularitet bare vokset, og det har over 35 millioner spillere på verdensplan. At det er et populært spil kan også ses ud fra det fact, at det er det hurtigste spil i Blizzards historie til at nå 20 millioner spillere.

Det blev udgivet af Blizzard Entertainment i en lukket betaversion den 27. oktober 2015, og det endelige spil ramte butikshylderne den 24 maj 2016.

Den frie weekend gælder både til PC, PS4 og Xbox One. Læs mere om weekenden her

Hvis du stadig ikke ved, hvad det der Overwatch er, så kan du se en gameplay trailer herunder.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.