fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

BMW afslører produktionsklar BMW i4

BMW har afsløret det endelige design på den elektriske BMW i4, der ifølge tyskerne selv bliver summen af en perfekt BMW.

Det er efterhånden et år siden at BMW viste prototypen på BMW i4 frem, men i dag har tyskerne hevet velourtæppet af produktionsmodellen. Den elektriske sedan lanceres senere i år som den fjerde fuldelektriske model fra BMW.

– På samme dag, som vi løfter sløret for BMW iX i to forskellige udgaver, trækker vi dagens anden kanin op af hatten og viser den produktionsklare BMW i4, siger Mette Bøgeskov Lolholm, Corporate Communications Manager hos BMW Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

i4 er en fuldelektrisk firedørs Gran Coupé, som bliver tilgængelig i forskellige versioner med en rækkevidde på op til 590 kilometer (WLTP). Med en effekt på op til 530 hestekræfter kan BMW i4 accelerere fra 0-100 km/t på omkring 4 sekunder.

Med i4 bliver den sat strøm til selve kernen i BMW, siger selskabet:

– På mange måder bliver BMW i4 summen af en perfekt BMW – bare helt elektrisk. Vi kan glæde os til at se de første biler på danske veje i slutningen af året, fortæller Mette Bøgeskov Lolholm.

BMW i4 bygges på femte generations BMW eDrive-teknologi. Den elektriske motor, ladeenheden og højspændingsbatteriet er nyudviklet og gør det muligt for BMW, at “tage et nyt og vigtigt fremskridt med de elektriske drivlinjer”.

Selskabet er fortsat tilbageholdende med bilens eksakte specifikationer, men lover mere information om bilen i den kommmende tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her er billeder af bilen – klik for at se dem større:

Back to top button