×
Gadgets

B&O Play klar med Bluetooth-burgerbolle

Med en kvart million solgte eksemplarer er Beoplay A2 det bedst sælgende enkeltprodukt i Bang & Olufsens 90-årige historie. Og med denne Bluetooth-burgerbolle forsøger B&O Play at bygge videre på successen. Ligesom A2 er Beoplay A1 snittet af designeren Cecilie Manz. Den har en diameter, der er lidt mindre end en iPhone 6S og en læderstrop, der både kan bruges til at hænge højttaleren op på væggen og som bærerem.

Beoplay A1 er nemlig lavet til at tage med. Den har et indbygget batteri, der kan holde den i live i op til 24 timer og det kan lades op igen på to en halv time takket være USB-C.

“Målet var at lave en bærbar højttaler, som man ikke ville efterlade derhjemme. Størrelsen og formen på højttaleren inviterer dig til at samle den op og tage den med dig. Kombinationen af førsteklasses materialer i form af kølig aluminium, blød polymer og varmt læder gør den nærmest ønskelig at holde,” siger designeren Cecilie Manz i pressemeddelelsen.

2016_0421_beoplay_a1_02

Den nederste del af “burgerbollen” er lavet i skridsikkert gummi, der får den til at stå fast på bordet. Den øverste halvdel er fremstillet af gennemfarvet aluminium, der er perforeret af adskillige små huller, der er helt runde i midten og ovale langs kanterne. Betjeningen foregår via knapper, der er placeret rundt langs kanten.

Ud over at afspille musik kan A1 også fungere som mødetelefon idet den har indbygget mikrofon og mulighed for at besvare opkald direkte på højttaleren.

Beoplay A1 er i butikkerne i dag i to farver; hvid og grøn. Den koster 1.999 kroner i vejledende udsalg.

Vi har lånt et eksemplar af A1 og vores første indtryk er, at den lyder langt større og mere fyldig end den ser ud til. Vi er klar med vores test af B&O Play Beoplay A1 i næste nummer af iNPUT.

2016_0421_beoplay_a1_03

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.