×
TeknologiTophistorie

B&O’s nye designchef har fortid hos Apple

Miklu Silvanto har været med at designe nogle af Apples mest ikoniske produkter. Fremover skal han lede designteamet hos Bang & Olufsen.

Han har arbejdet i otte år med design-legenden Jony Ive og har været med til at designe nogle af Apples mest ikoniske produkter. Fremover skal han lede B&O’s designteam fra kontorerne i Lyngby. Bang & Olufsen har udpeget finske Miklu Silvanti som Senior Vice President og Chief Design Officer. Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Heri skriver Bang & Olufsen, at han skal “være ansvarlig for at drive virksomhedens designteam og skabe den næste generation af ikoniske Bang & Olufsen-produkter”.

– Miklu har en stærk fortefølje fra førende teknologi- og designteams, der leverer enestående oplevelser på tværs af produkter og tjenester. Han deler vores værdier, engagement i innovation og vores ambition om at skabe produkter, som vores kunder forelsker sig i, fortæller B&O-topchefen Kristian Teär.

B&O
Miklu Silvanto (foto: B&O)

Miklu Silvanto er finsk og kommer fra den samme skandinaviske designtradition som Bang & Olufsen, og han har altid været fascineret af virksomhedens produkter, fortæller han:

– Bang & Olufsen har været banebrydende inden for teknologi og design i næsten et århundrede, og den kombination er unik. Jeg husker stadig min første oplevelse med et produkt, da jeg var barn, og jeg er både begejstret og ydmyg over at blive medlem af dette ikoniske firma, siger Miklu Silvanto.

– Sammen med resten af teamet håber jeg at udnytte mine evner til at forbedre hele kundeoplevelsen og opbygge fremtidens produkter og tjenester, samtidig med at jeg holder mig til brandets arv og stærke skandinaviske designtradition.

Selv om der nu er kommet en design-kapacitet i hus, vil B&O fortsat arbejde tæt sammen med eksterne designere, når der skal udvikles nye produkter, fortæller selskabet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.