fbpx

 

 

 

 

Elbiler

Camoufleret Mercedes-Benz EQS spottet i Sverige

Billeder af produktionsmodellen af Mercedes-Benz EQS, der bliver tyskernes hidtil største og dyreste elbil, er blevet skudt i sneen i Sverige.

Den kommende elektriske sedan Mercedes-Benz EQS er blevet spottet i sneen i Sverige og en person var hurtig til at få mobilen op af lommen. Mercedes viste konceptudgaven af EQS frem under Frankfurt Motor Show, men det er første gang at bilen ses i noget, der ligner en produktionsudgave.

EQS er det næste skridt i Mercedes’ elbilsstrategi og efterfølger den populære SUV-model EQC, der tidligere i år blev kåret til den bedste elbil på markedet af FDM. Sedan-udgaven EQS forventes at komme på markedet enten sidst i 2020 eller i starten af 2021.

Artiklen fortsætter efter annoncen

EQS bliver den største og dyreste af de modeller tyskerne har planlagt at lancere i de kommende år. Planer, der inkluderer EQA hatch, EQB SUV, EQE sedan og en Landrover-lignende firehjulstrækker med modelnavnet EQG.

Mercedes-Benz EQS
Konceptudgaven af Mercedes-Benz EQS.

Mercedes-Benz sagde ved fremvisningen af prototypen, at EQS vil få en batteripakke på omkring 100 kWh – svarende til Teslas Long Range-modeller. Rækkevidden på konceptbilen er på omkring 700 kilometer og bilen vil kunne lades op med 350 kW, så batteriet kan fyldes 80 procent på ”langt under tyve minutter” blev det fortalt.

Billederne af Mercedes-Benz EQS fra Sverige er offentliggjort af sitet Carscoop, og tre af dem kan ses her:

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button