NetflixStreamingTophistorie

Chris Rock optræder på første livestream fra Netflix

Netflix er på vej med begivenheder sendt live. Den første på scenen bliver komikeren Chris Rock, som vil optræde på tjenesten i 2023.

Tidligere på året varslede Netflix at de overvejede livestreams i underholdningskategorien. Standup-shows, quizprogrammer og den slags. Nu er det så officielt, at Chris Rock bliver hovedpersonen i premieren. Han indtager scenen i starten af 2023, i Netflix’ første livestream nogensinde.

Der er endnu ikke sat nogen officiel dato på hans optræden. Heller ikke er det afsløret om det er alle enheder, som man i dag kan tilgå Netflix’ bibliotek på, der vil kunne bruges til livestreaming.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er ikke første gang at Netflix udvider kerneproduktet. Tidligere på året udkom den interaktive quizserie Trivia Quest, hvis handling er afhængig af quizspørgsmål, som seeren skal svare på undervejs.

Standup-shows er langt fra nyt på Netflix, der efterhånden har udsendt adskillige eksklusive shows, som kun kan ses på platformen med store navne som Dave Chapelle, Jimmy Carr og Ricky Gervaise, for at nævne nogle få.

At tilbyde liveoptrædener er derfor en ganske naturligvis udvikling, som formentlig også skal ses som en manøvre, der skal holde på de abonnenterne. Et problem der har plaget Netflix den seneste tid.

Der er samtidig også en ny abonnementsmulighed på vej. Den vil indeholde reklamer, mod en billigere månedlig pris. Abonnementet vil hedde “Basic with Ads” og vil vise knap fem minutters reklame for hver times indhold. Danmark er ikke med i første udrulning af abonnementet, som startede i Mexico og Canada den 1. november.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.