ElbilerTophistorie

De første billeder af Polestar 5

Polestar Precept er blevet til Polestar 5 og vi får det første smugkig på bilen, der er planlagt til produktion i 2024.

Helt tilbage i april sidste år viste Polestar første gang sin Precept-model med sportslige linjer, Google Automotive styresystem og et indre fyldt med bæredygtige materialer. Nu har Polestar ikke alene udgivet en video, der giver et nærmere kig på bilen, men også omdøbt den til Polestar 5 og sat lanceringen til 2024.

Polestar 5 bliver (sandsynligvis) den fjerde model fra Polestar, efter hybriden Polestar 1 og den hel-elektriske – og meget populære – Polestar 2. Tidligt næste forventes selskabet at præsentere crossover SUV’en Polestar 3, der skal være et alternativ til store el-flydere som Tesla Model X, Audi e-tron, Jaguar i-Pace og Mercedes EQC. Polestar 4 forventes også at blive en SUV.

Polestar 5 bliver en fem-dørs hel-elektrisk sedan, og den tilblivelse dokumenteres af videoserien Precept: From Concept To Car, der kan ses på Youtube. Det er i den tredje episode, som kan ses herunder, at bilen vises frem.

“Med Precept-dokumentarserien gør vi med vilje noget, bilproducenter normalt ikke gør – at gå bag kulisserne på en gennemsigtig måde, mens vi forvandler denne fantastiske konceptbil til produktionsvirkelighed. Det gør mig meget stolt at se, hvor meget af konceptbilens design, der fortsætter til Polestar 5 – en stor præstation af både vores designere og ingeniører,” kommenterer Thomas Ingenlath, Polestar CEO.

Polestar vil naturligvis endnu ikke fortælle om hverken batteristørrelse, motorer, rækkevidde eller pris.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.