Elbiler

Volvo viser ny Polestar Precept: Se videoen her

Volvos nye Polestar skulle have været vist frem på bilmessen i Geneve - men nu har de i stedet lavet en YouTube video med deres nye bud på en luksus elbil

Volvos luksusbrand Polestar er blevet genskabt som et elbilsbrand (selv om Volvo også selv er på vej med elbiler) og Polestar har flere nye biler på vej. Men ved bilmessen i Geneve skulle Polestar have vist deres nye Precept frem – og det blev som bekendt ikke til så meget. Derfor har Volvo nu i stedet valgt at lægge en bunke pressemateriale op på bilen – inklusiv en YouTube video, der viser bilen frem.

Så bæredygtig som muligt

Volvo har gentagne gange bekræftet deres forpligtigelser til at blive mere miljøvenlige, og det bærer Polestar Precept da også præg af. For eksempel er mange af de materialer, der er brugt i kabinen genanvendt, ligesom sæderne er lavet 100% af genbrugte plastikflasker, der er lavet til tråd – som stoffet så er vævet af. Gulvtæppet i bunden af bilen er vævet af genbrugte fiskenet og kork fra vinindustrien er brugt til at lave vinyl.

Teknologi fra øverste hylde

Udover bæredygtighed har Volvo også arbejdet med avanceret teknologi i bilen, der blandt andet har en videreudvikling af den Android udgave der er at finde i Polestar 2. Centralt i midterkonsollen er en 15″ skærm, hvorpå man for eksempel vil få adgang til streamingtjenester når bilen holder stille. Den “lille” 9″ skærm direkte foran føreren er koblet sammen med eye-tracking teknologi for at være sikker på, at førerens opmærksomhed stadig er på vejen.

Ligesom Audi e-tron kan Precept fås med kameraer som erstatning for sidespejle, med små skærm i siderne af kabinen til at vise hvad der foregår i “bakspejlet”.

Billeder af Precept:

Du kan læse mere om Precept her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.