×
GadgetsTophistorie

Den billige(re) OnePlus Nord kommer 21. juli

Om tre uger præsenteres den nye kinesiske mellemklassemobil OnePlus Nord, viser en lækket inviation fra Indien.

OnePlus lader til at have udpeget den 21. juli som datoen, hvor mellemklassemobilen OnePlus Nord skal præsenteres. Invitationer til et lanceringsevent var i en kort periode tilgængelig på Amazon (?) hvor de blev opsnappet af flere brugere. Eventet vil, naturligvis i disse coronatider, være virtuelt, så alle kan se med hjemme fra sofaen.

OnePlus har samtidig offentliggjort billeder af selve æsken, som telefonen leveres i – og nærmest gjort den til et produkt i sig selv. Den er, ifølge kineserne, både ”slank og utrolig robust”. Ja, faktisk kan den angiveligt holde til, at to mænd står på den, som det bemærkes i tweetet herunder:

OnePlus har bekræftet, at Nord er udrustet med Snapdragon 765G-chipset, hvilket betyder, at telefonen har 5G-forbindelse. De har også bekræftet, at den vil få et kamera, der er et flagskib værdigt – men uden art uddybe, hvad det betyder. Ligeledes er prisen blevet meldt ud; den bliver på 500 euro, hvilket svarer til knapt 4.000 danske kroner.

Her er billederne af invitationerne, som bliver flittigt delt på nettet i disse timer:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.