GadgetsTophistorie

Den næste iPad Pro får 5G og Mini-LED

Lige som iPhone 12 får de kommende iPad Pro-modeller, der kommer i starten af næste år, en 5G-forbindelse. De får også Mini-LED-skærm hævder rygter.

Antallet af nyheder i årets aftapning af iPad Pro var til at overse – læs vores anmeldelse her – her men der er lagt i kakkelovnen til store forandringer næste år. Ifølge den forholdsvis troværdige rygtesmed L0vetodream får Pro’en nemlig både 5G-forbindelse, A14X-processor og et Mini-LED-display.

Rygtesmeden hævder, at der kommer to nye iPad Pro modeller og at de begge vil være udrustet med Qualcomms Snapdragon X55-modem, der understøtter 5G. Det er samme modem, som forventes at blive brugt i de kommende iPhone 12-modeller. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

L0vetodream mener også at vide, at de nye iPad Pro’er først kommer på markedet i starten af 2021. En anden troværdig rygtesmed, Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, har tidligere sagt, at den største af modellerne – 12,9 tommer – allerede kommer på markedet sent i år. Både med hensyn til Mini-LED og 5G er de to enige.

L0vetodream er en anonym Twitter-konto og ingen ved, hvem der står bag den, men den har tidligere lækket rygter, der viste sig at holde vand; blandt andet ramte den plet omkring iPhone SE. Ifølge websitet AppleTrack har kontoen en nøjagtighed på 90,5 procent med sine forudsigelser.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.