×
GadgetsTophistorie

Medie: Ny iPad på vej, men i begrænset mængde

Der er en ny iPad Pro med MiniLED-skærm på vej i denne måned, men produktionen af skærmen giver problemer, meddeler Bloomberg.

Hvis du vil sikre dig et eksemplar af den kommende iPad Pro, skal du muligvis være hurtig på aftrækkeren. Ifølge nyhedstjenesten Bloomberg har Apples leverandører nemlig voldsomme problemer med at nå produktionsmålet på den MiniLED-skærm, der skal være den store nyhed i 12,9-tommer modellen. En producent har angiveligt helt stoppet produktionen.

I sidste måned rapporterede Nikkei, at iPad-produktionen var forsinket på grund af mangel på skærme og skærmkomponenter. Men mediet specificerede ikke hvilke iPad-modeller, der var tale om.

Bloomberg, derimod, hævder at Apple fortsætter sine lanceringsplaner med annoncering af de nye iPad-modeller senere i april. Det er dog muligt at den største model ikke kommer samtidig med de andre – eller at der vil være meget få til rådighed ved lanceringen.

Det er kun topmodellen, der vil have MiniLED-skærm, de(n) mindre model(ler) vil have den vanlige skærmteknologi ombord. Ifølge rygterne vil hele familien dog være udrustet med en hurtigere processor, der i kraft svarer til den imponerende M1-chip i Apples seneste Mac-computere. De vil også få bedre kameraer. Naturligvis.

Bloomberg har også tidligere hævdet, at de nye iPad Pro modeller vi få et forbedret USB-C stik med Thunderbolt. Med Thunderbolt åbnes der for adskillige nye muligheder – eksempelvis tilslutning til eksterne skærme, harddiske eller andet tilbehør.

Apple åbnede i sidste uge sin ‘Find’-app for tredjepartsleverandører. Er der hold i (de ret hårdnakkede) rygter om en april-lancering, vil vi med stor sandsynlighed også blive præsenteret for Apples AirTags ved samme lejlighed.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.