GadgetsTophistorie

Bloomberg: iPad Pro med Thunderbolt til april

Ifølge de seneste rygter er Apple klar til at lancere to gange iPad Pro med Thunderbolt-stik i løbet af april måned.

Næste generation af iPad Pro kommer til april og begge modeller er udrustet med et Thunderbolt-stik. Det mener i hvert fald nyhedstjenesten Bloomberg, der som regel har ret godt styr på rygterne. Senere i år kommer der også nye udgaver af iPad mini og den “almindelige” iPad hævdes det.

Den største nyhed i de nye Pro-modeller er, ifølge nyhedstjenesten, Thunderbolt-stikket. På de seneste modeller bruges der et USB-C stik, der godt nok er fysisk identisk, men ikke lige så avanceret. Med Thunderbolt åbnes der for adskillige nye muligheder – eksempelvis tilslutning til eksterne skærme, harddiske eller andet tilbehør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Under testen har de nye iPad Pro-modeller brugt en Thunderbolt-tilslutning, det samme stik som på de nyeste Mac-computere med Apples egne processorer. Stikket vil ikke kræve nye opladere, men gør det muligt at tilslutte yderligere eksterne skærme, diske og andet perifert udstyr. Den gør også synkronisering af data hurtigere end USB-C teknologien, der anvendes i de nuværende modeller,” skriver Bloomberg.

Ud over Thunderbolt vil de nye iPad Pro’er være hurtigere og have bedre kameraer. Der vil fortsat være to modeller med henholdsvis 11 og 12,9 tommer skærme, men den største vil være udrustet med en mini-LED-skærm, hævdes det.

I artiklen skriver Bloomberg også, at der vil komme en “tyndere og lettere” udgave af den “almindelige” iPad senere på året. Det stemmer overens med tidligere rygter om, at den kommende niende generation af iPad fortsat vil have 10,2-tommer skærm, men vil være væsentlig tyndere og lettere og have et design, baseret på iPad Air 3.

Derudover gættes der på, at der også kommer en opdateret udgave af iPad mini allerede i år. Den nuværende udgave, som kom i 2019, har en skærm på 7,9 tommer, men den skulle være større på den nye model, skriver nyhedstjenesten. Tidligere har rygter peget på, at en ny iPad mini vil få 8,4 tommer skærm.

Læs vores anmeldelse af den seneste iPad Pro-model her.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button