Features

Dette kommer Apple med i 2019

2019 bliver et interessant år for Apple - vi kigger i krystalkuglen og giver dig overblik over hvad de ventes at lancere i 2019

Året er ved at være slut, og selv om Apple egentlig har haft et godt år på produktsiden, er der ingen tvivl om, at 2019 kan blive et endnu bedre år for den gigantiske producent af computere og mobile enheder. Vi har kigget lidt i krystalkuglen og har lavet en oversigt over de produkter, du kan vente dig fra Apple i det kommende år.

iPad

Den nye iPad Pro er noget nær et mesterstykke – som du kan læse i vores anmeldelse her. Men den er også ekstremt dyr, og det er nok de færreste almindelige forbrugere der nogensinde vil bruge op til 18.000 kr. på en ny iPad. Men i 2019 ser det ud til, at Apple vil give den gas på de mere prisvenlige iPads. Den almindelige 9,7″ iPad får ganske givet en overhaling, der vil bringe mange af de ting vi har set i Pro-versionen til den billigere udgave. Blandt andet en mindre kant, FaceID og understøttelse af Pencil 2 kunne være på tegnebrættet. Måske endnu mere interessant er det, at rygterne går på, at der også er en ny iPad Mini undervejs – og den kunne meget vel dukke op allerede i foråret, hvor Apple normalt lancerer deres iPads. Den nye Mini skulle også arve en bunke af de specifikationer der gør iPad Pro fra 2018 helt speciel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forventet lancering: Selvstændigt uddannelses event i marts – alternativt selvstændigt event i oktober

Apple Watch

Det nye Apple Watch der kom i september måned er et glimrende ur – du kan læse vores anmeldelse her – men der er stadig plads til forbedringer. Blandt andet går rygterne på, at Apple arbejder på at uret skal kunne måle blodsukker – men om det bliver virkelighed er nok desværre tvivlsomt. Til gengæld kan vi være sikre på, at Apple Watch bliver hurtigere – og forhåbentlig mere effektivt, så det kan klare sig længere imellem opladninger.

Forventet lancering: iPhone event, september 2019

Mac

På Mac siden er der faktisk et par bekræftede produkter, hvilket ellers ikke ligner Apple. Den nye Mac Pro kommer helt sikkert i løbet af året, og Apple har lovet at den får nogle af de egenskaber, pro-brugerne satte pris på ved den gamle “tower” pro der blev afløst af den lille sorte “skraldespand” i 2013. Det betyder blandt andet, at den vil være opgraderbar i meget større omfang – som minimum vil man kunne udskifte grafikkort, hukommelse og harddisk – men rygterne går på, at man endda selv vil kunne opgradere processoren. Forvent at ordene “vanvittigt dyr” kommer i spil – men også at den nye Pro bliver en Mac der vil kunne bruges i mange år frem.

Til den nye Mac Pro har Apple også lovet, at der kommer en ny skærm. Det gamle Cinema Display er da også fuldstændigt forældet, så det er på tide at Apple lancerer nyt i denne kategori hvis de vil blive ved med at producere skærme. Pro skærmen – som det formentlig bliver – rygtes at have 8K opløsning og være næsten uden kant rundt om billedet – og alene disse to egenskaber fortæller os, at prisen også kan forventes at blive ganske voldsom. Ikke desto mindre er det et produkt rigtigt mange pro-brugere der sværger til Apple ser frem til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forventet lancering: WWDC 2019 i juni

Tilbehør

AirPods får helt sikkert en eller anden form for overhaling i løbet af 2019. Spørgmålet er måske nærmere, hvor stor den bliver. Der har både været rygter om et totalt redesign og et meget lille makeover. Rimeligt sikkert er det dog, at Apple vil give de små hovedtelefoner trådløs opladning – og måske er det endelig anledningen til, at de vil lancere AirPower – deres længe ventede trådløse oplader som de teasede i 2017 – men som aldrig dukkede op, formentlig på grund af udfordringer med at få teknologien god nok.
Derudover er der rygter om et sæt “store” hovedtelefoner fra Apple – altså et sæt over-ear. De skulle få ekstremt fokus på lydkvaliteten, og have indbygget W chippen der giver dem samme kvaliteter som AirPods – blandt andet let opkobling til flere forskellige Apple enheder og Siri-integration. Spørgsmålet er, om de får Apple eller Beats logoet på siden.

Forventet lancering: iPhone event, september – alternativt på marts event sammen med nye iPads

iPhone

Selv om rygterne for tiden taler om svigtende iPhone salg, så er det stadig her, Apple har deres største indtægtskilde, og iPhone 11 vil være en af de større opdateringer – forhåbentlig. I hvert fald ventes det, at den berømte udskæring i toppen af telefonen bliver en del mindre, ligesom processoren får den årlige overhaling. Vi kan håbe på, at Apple i år går efter samme ydelse ved lavere batteriforbrug så telefonerne kommer til at kunne køre længere på en opladning – men det er kun vores fromme ønske. Vi forventer dog at ladehastigheden på trådløs opladning bliver væsentlig højere og at i hvert fald den største af modellerne for formentlig tre kameraer – noget de andre producenter allerede har i deres topmodeller.

Forventet lancering: iPhone event, september

Back to top button