×
GadgetsTophistorie

Dette kommer til at ligge under juletræet i år

Vil du vide, hvad du kan forvente under juletræet i år? Elgiganten afslører, hvilke produkter der er de mest solgte op til jul.

Elgiganten, ved, hvad julemanden kommer til at lægge under juletræet i år. Nemlig airfryers, espressomaskiner og PlayStations er nogle af de produkter, der er solgt flest af før jul.

– Underholdnings- og husholdningsprodukter er i centrum i år. Mange danskere har kastet deres kærlighed på husholdningsprodukter som espressomaskiner og airfryers. Som forventet er den nyeste PlayStation også revet af hylderne i år. Det er nogle af de produkter, der med sikkerhed kommer til at ligge under mange juletræer i år, fortæller Brian Vollertsen, der er Assistant Sales Manager i Elgiganten.

Hårde pakker er altid et hit

Airfryeren har vundet indpas i de danske hjem i takt med de stigende energipriser, fordi den ofte er mere energieffektiv end en almindelig ovn. Dette husholdningsprodukt har derfor stået øverst på mange ønskelister – og nu får mange deres ønske opfyldt.

Espressomaskiner er solgt som aldrig før op til julen i år. Maskinerne findes i forskellige prisklasser med varierende funktioner og tilbehør. Især espressomaskiner fra Sage har været populære under årets julehandel, fortæller Brian Vollertsen. Mange danskere kan derfor se frem til at nyde en ægte baristaoplevelse i juledagene.

Google Pixel udkom eksklusivt hos Elgiganten i det sene efterår i år og er med sine nyttige funktioner og brugeroplevelse blevet en populær telefon. Denne telefon kan med garanti findes under juletræet i mange danske hjem.

Danskerne udnytter Black Week

Stigende energi- og fødevarepriser har presset økonomien i de danske hjem, hvilket har betydet, at mange forbrugere i endnu højere grad har benyttet muligheden for at gøre en god handel under årets Black Week.

– Det er tydeligt, at situationen har ændret danskernes købsadfærd i år, hvor det er nogle nye produkter, der hitter op til jul. De stigende energipriser har øget efterspørgslen på energieffektive produkter, men salget af f.eks. spillekonsoller og espressomaskiner illustrerer, at danskerne stadig prioriterer produkter i de højere prisklasser, som kan forsøde tilværelsen. Vi kan dog se, at danskerne i høj grad har benyttet Black Week til at købe de produkter, de manglede, fortæller Brian Vollertsen.

Nogle af årets mest solgte julegaver i Elgiganten:

  • Airfryers
  • Espressomaskiner
  • PlayStation 5
  • Google Pixel 7 og Google Pixel 7 Pro

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.