×
Features

Guide: 10 fede tech-julegaver til under 500 kroner

Leder du efter en tech-julegave der ikke belaster kassekreditten, så læs med her …

Hvem siger at julen nødvendigvis behøver at være dyr? Bevares, en indpakket Tesla i garagen ville være lækkert, men der er masser af tech-julegaver at finde med en mere acceptabel prislap. For at underbygge den påstand, har vi gravet os igennem arkivet (og nettet) for at udvælge det, vi synes er det fedeste grej du kan købe til under 500 kroner.

Fra trådløse opladere i lamper over Bluetooth-højttalere til laser-skydere; der er masser af inspiration til både din egen ønskeseddel og dem, du skal købe julegaver til.

Det kan godt være at julens farve er rød, men det behøver saldoen på din konto ikke at være …

 

Tech-gaver under 500 kroner

Ikea Eneby

Ikea Eneby
399 kroner | www.ikea.dk
Ja, det er faktisk muligt at få en anstændig Bluetooth-højttaler for under en plovmand. Eneby er svenskernes første trådløse højttaler og selv om hifi-entusiaster nok vil rynke på næsen, så er højttaleren en oplagt gave til for eksempel teenageværelset, køkkenet eller kontoret. Den fås endda med batteripakke, så den kan tages med ud i verden … når vejret bliver bedre igen.

 

8Bitdo SN30 Pro

8Bitdo SN30 PRO
399 kroner | cdon.com
Retro-gamere vil knuselske denne controller, der forbinder trådløst til både Android-smartphones, computere (Windows og Mac), Nintendo Switch og endda Raspberry Pi. Der er ikke indbyggede spil i controlleren, men den er til gengæld lavet så retro som muligt – deriblandt en ordentlig d-pad.

 

Sphero Mini

Sphero Mini
350 kroner | proshop.dk
Sphero stod bag den imponerende Star Wars BB-8 robot (læs vores anmeldelse her) og Sphero Mini er i virkeligheden bygget efternøjagtigt samme princip. Det er en kugle, der kan styrs ved hjælp af en app på mobiltelefonen. Mini’en har gyroskop, accelerometer, LED-lys og en times legetid på en opladning – og så kan den programmere til at lave det, du beder den om.

 

Ikea Hektar

Ikea Hektar
449 kroner | ikea.dk
Kabler roder, så enhver mulighed for at undgå dem er et plus i vores bog. Ikea Hektar er en skrivebordslampe med indbygget trådløs oplader til mobiltelefonen; bare og mobilen på krydset, så starter opladningen – hvis mobilen understøtter det, og det gør de nyere iPhone-modeller og de fleste nyere Android-modeller. Hektar har desuden indbygget USB-udgang, så der kan oplades to enheder samtidig. Vi har tidligere anmeldt Ikea Selje (læs anmeldelsen her) – et natbord med samme funktionalitet.

 

Google Home Mini

Google Home Mini
449 kroner | store.google.dk
Kunne du tænke dig at invitere Google Assistant indenfor i hjemmet, så er der p.t. ikke nogen billigere måde end at købe en Home Mini, der samtidig dublerer som højttaler. Læs vores anmeldelse af Google Home Mini her (åbner i nyt vindue).

 

Huawei Smart Scale

Huawei Smart Scale
299 kroner | skousen.dk
Skal der styr på juleflæsket efter højtiden, har Huawei lavet en både smart og forholdsvis billig løsning i form af Smart Scale, der måler både vægt, fedtprocent og muskelmasse – og serverer alle data til din smartphone, så du kan føre statistik. Læs vores anmeldelse af Huawei Smart Scale her (åbner i nyt vindue).

 

Tile Pro

Tile Pro
269 kroner | wifi-butikken.dk
Er du typen – eller kender du en – der altid leder forvildet efter sine nøgler? Så kunne Tile Pro være en god løsning. Klips den fast til nøglerne (eller en hvilken som helst anden ting), så logges den sidst kendte lokation automatisk i den medfølgende app. Den nye model har et års batterilevetid og en Bluetooth-rækkevidde på op til 90 meter. Læs vores anmeldelse af Tile her (åbner i nyt vindue).

 

SoundLiving Energy

Soundliving Energy
499 kroner | soundliving.dk
Den dansk-udviklede Soundliving Energy kan omdanne solens stråler til energi, der kan fodre din smartphone. Og har du tilmed en mobil, der kan oplades trådløst, behøver du ikke engang hive kabler op af rygsækken, for Soundliving Energy kan nemlig oplade både iPhone- og Android-mobiler trådløst. Powerbanken er udrustet med et forholdsvis stort genopladeligt 5.000 mAh-batteri, der kan oplade en mobiltelefon knap to gange.

 

NERF Laser Ops Pro Alphapoint 2-pack

490 kroner | coolshop.dk
Til legebarnet er Nerfs Laser Ops Pro et oplagt valg. En IR-sensor på hver skyder er målet, der skal rammes – og via lys kan du holde øje med status på liv og ammunition. Via den medfølgende app kan du få power-ups og tracke din modstander. Eller du kan vælge at spille helt alene i et Augmented Reality-univers, hvis der ikke er nogen at spille med i nærheden.

 

Rocketbook Everlast

299 kroner | komplett.dk
Er du ikke til digitale penne og tablets så kig efter Rocketbooks notesbog. Den kan nemlig genbruges. Skriv løs med en Pilot FriXion-pen og tør det væk igen med en fugtig klud; voila, god som ny. Og vil du gemme dine skriverier først, så gøres det supernemt ved hjælp af en medfølgende app, der lægger noterne direkte op i din foretrukne tjeneste i skyen – Google Drive, Evernote, Dropbox, OneDrive, OneNote, Slack, Box, iCloud, iMessage eller bare mail.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.