×
GadgetsTophistorie

Disse gadgets håber danskerne at finde under juletræet

Der bliver mange hårde pakker under juletræerne i år, i følge ny opgørelse fra Ønskeskyen og Elgiganten. Se listen i artiklen.

Det er snart den tid på året igen. Den tid, hvor der skal stykkes ønskesedler sammen til familien. De hårde pakker med gadgets er ofte en sikker vinder, så her kan du måske finde inspiration til din egen liste.

I samarbejde med Elgiganten har Ønskeskyen kigget nærmere på, hvilke gadgets, som hitter hos de fleste. Ved et kig på knap 20.000 ønskelister, oprettet i første uge af november, er der tilføjet cirka 25.000 produkter fra Elgigantens udvalg.

De store hits på listerne er nedenstående elleve produkter. Du kan læse iNPUTs anmeldelser af de sager, som vi har haft fingrene i ved tidligere lejlighed, på de enkelte links.

 1. Apple Airpods (2019) trådløse høretelefoner
 2. Apple Airpods 3rd gen (2022) trådløse høretelefoner  
 3. Apple Airpods Pro 2nd gen (2022) True wireless
 4. MacBook Air 13 M1/8/256 (2020)
 5. Dyson Airwrap Complete Long Hårstyler 
 6. EA Sports FC24 
 7. Marvels Spider-Man 2   
 8. PlayStation 5
 9. Chromecast med Google TV
 10. Marshall Major IV Trådlåse on-ear høretelefoner 
 11. Fujifilm Instax Mini 12 Kompaktkamera

Apples AirPods er blevet synonym med trådløse hovedtelefoner for mange, hvorfor det ikke er den store overraskelse at de tre varianter indtager topplaceringerne. At de har en gavevenlig pris har formentlig også noget at sige.

Længere nede på listen optræder PlayStation 5, som op til julesalget netop er lanceret i en ny og slankere version. To af de store titler til dén konsol er også at finde, nemlig FC 24 og Marvels Spider-Man 2. Sidstnævne er af mange medier udråbt til ét af 2023’s allerstørste spiloplevelser.

Google sniger sig også med i toppen med deres Chromecast med Google TV, som er søgegigantens konkurrent til Apple TV.

Hvad står på din gadget-ønskeliste i år?

Kilde
Pressemeddelelse
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.