×
Guides

Guide: De fedeste julegaver!

Der skal hårde julegaver under træet – håber vi i hvert fald. Vi har samlet en bunke af de produkter vi har haft fat i igennem året som vi har synes bedst om, så du ved hvad du skal ønske dig – eller give til en eller anden, der virkelig fortjener det.

 

BeoPlay A1

Beoplays lille højttaler er noget nær det bedste produkt vi har haft fingrene i hele året. Den spiller som om den var meget større end den reelt er – og designet falder de fleste for. Kombineret med et ekstremt brugervenligt interface er det en af årets helt oplagte julegaver.

Pris: 1.999 kr. – Find bedste pris her

 

Samsung Gear S3

Samsung er nu på 3. generation af deres smartwatch, som de kalder Gear. S3 har et lækkert og brugervenligt interface og er i øvrigt et af de pæneste smartwatches overhovedet. Det kan dog ikke bruges med iPhone.

Pris: 2.999 kr. – Find bedste pris her

 

Huawei Mate 9 pro

Den dyreste af vores julegaver er også den største overraskelse; Mate 9 Pro fra Huawei er en god kandidat til at blive årets mobiltelefon – for den er virkelig mere end almindeligt lækker. Samtidig er den hurtig, har en god skærm og kameraet er decideret genialt godt.

Pris: 5.989 kr. – Find bedste pris her


JBL Extreme

JBL’s bud på en god højttaler til eksempelvis skiferien er en rigtig “boombox-killer”. Den er vand og støvafvisende og kan snildt tages med til poolen eller ud i sneen. Lyden egner sig godt til især bastungt musik.

Pris: 1.999 kr. – Find bedste pris her

 

Jabra Elite Sport

Danske Jabra er klar med deres bud på de allermest avancerede in-ear hovedtelefoner nogen sinde. Her er ingen ledninger til telefonen – eller imellem de to propper. Lydkvaliteten er god, og den medfølgende lader med indbygget batteri giver yderligere to fulde opladninger.

Pris: 1.999 kr. – Find bedste pris her

 

Sony MDR-1000X

Vinderen af vores stortest af noisecancelling hovedtelefoner er ekstremt lækre – Sony har lavet et headset, som ikke bare er pæne at se på, men også lyder aldeles glimrende. Noise cancelling funktionen er også langt over middel – det eneste lille men er prisen på 3.399 kr.

Pris: 3.399 kr.- Find bedste pris her

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.