Guide: De fedeste julegaver!

Der skal hårde julegaver under træet – håber vi i hvert fald. Vi har samlet en bunke af de produkter vi har haft fat i igennem året som vi har synes bedst om, så du ved hvad du skal ønske dig – eller give til en eller anden, der virkelig fortjener det.

 

BeoPlay A1

Beoplays lille højttaler er noget nær det bedste produkt vi har haft fingrene i hele året. Den spiller som om den var meget større end den reelt er – og designet falder de fleste for. Kombineret med et ekstremt brugervenligt interface er det en af årets helt oplagte julegaver.

Pris: 1.999 kr. – Find bedste pris her

 

Samsung Gear S3

Samsung er nu på 3. generation af deres smartwatch, som de kalder Gear. S3 har et lækkert og brugervenligt interface og er i øvrigt et af de pæneste smartwatches overhovedet. Det kan dog ikke bruges med iPhone.

Pris: 2.999 kr. – Find bedste pris her

 

Huawei Mate 9 pro

Den dyreste af vores julegaver er også den største overraskelse; Mate 9 Pro fra Huawei er en god kandidat til at blive årets mobiltelefon – for den er virkelig mere end almindeligt lækker. Samtidig er den hurtig, har en god skærm og kameraet er decideret genialt godt.

Pris: 5.989 kr. – Find bedste pris her


JBL Extreme

JBL’s bud på en god højttaler til eksempelvis skiferien er en rigtig “boombox-killer”. Den er vand og støvafvisende og kan snildt tages med til poolen eller ud i sneen. Lyden egner sig godt til især bastungt musik.

Pris: 1.999 kr. – Find bedste pris her

 

Jabra Elite Sport

Danske Jabra er klar med deres bud på de allermest avancerede in-ear hovedtelefoner nogen sinde. Her er ingen ledninger til telefonen – eller imellem de to propper. Lydkvaliteten er god, og den medfølgende lader med indbygget batteri giver yderligere to fulde opladninger.

Pris: 1.999 kr. – Find bedste pris her

 

Sony MDR-1000X

Vinderen af vores stortest af noisecancelling hovedtelefoner er ekstremt lækre – Sony har lavet et headset, som ikke bare er pæne at se på, men også lyder aldeles glimrende. Noise cancelling funktionen er også langt over middel – det eneste lille men er prisen på 3.399 kr.

Pris: 3.399 kr.- Find bedste pris her

Om Torben Vognsen

Torben Vognsen
Grundlægger af magasinet iNPUT. Har en baggrund som producer og tilrettelægger i tv-branchen og har skrevet forbruger- og gadgetstof i en årrække for Jyllands-Posten, Komputer for Alle, Berlingske Tidende og BT. Er også fast gadgetekspert på TV2's Go' Morgen.

Se også

Batteri

Ti tips: Spar strøm på din iPhone

En iPhone er en fantastisk lille computer i din lomme, og hvis du er som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *