×
Disney+

Disney+ laver tre timer lang trailer for deres indhold

Hvis du ikke ved, hvad du skal få dagen til at gå med, kan du altid se den tre en halv time lange trailer for al indholdet på Disney+.

I noget der ligner en ren magtdemonstration, har Disney lanceret en trailer for ”stort set alt” det indhold, der er at finde på Disney+ tjenesten, når den åbner 12. november. Traileren er voldsomme tre en halv time lang.

Traileren kommer i halen på en skriftlig præsentation af alt indholdet på skrift – over mere end 300 tweets. Jeg tror gerne de vil signalere, at der er rigeligt med underholdning.

I videoen har Disney+ samlet 15 sekunder fra hver af de film, tv-serier, tegnefilm og andet indhold der er tilgængelig på tjenesten – der er guf fra Star Wars over Marvel til Pixar, men også rigeligt med mere eller mindre ligegyldige film og serier fra 70’erne og 80’erne – op til det tidspunkt, hvor Disney får renæssance med Løvernes Konge i 1995.

Disney+ lanceres i USA, Canada og Holland den 12. november til en månedlig pris på 6,99 dollars (omkring en dansk halvtredser). Tjenesten vil givetvis komme til Danmark på et tidspunkt, men det er ikke fastlagt hvornår. Hvis du har tre en halv time i overskud, kan du se traileren ovenfor og se, hvad du kan glæde dig til …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.