Gadgets

DxOMark hylder OnePlus 7 Pro-kameraet

Det anerkendte testsite DxOMark sender den spritnye OnePlus 7 Pro ind på andenpladsen over de bedste kameramobiler på markedet lige nu.

OnePlus er ikke just kendte for at lave banebrydende kameraer, men det har selskabets nyeste model måske lavet om på. OnePlus 7 Pro, der blev lanceret i aftes, er banket direkte ind på andenpladsen på DxOMarks liste over de bedste kameramobiler på markedet – kun overgået af Huawei P30 Pro og  Samsung Galaxy S10, der stadig deler førstepladsen. ”OnePlus har taget et væsentligt skridt frem,” skriver anmelderen.

Faktisk scorer OnePlus 7 Pro højere end Galaxy S10, hvis man kigger på fotodelen alene. Til gengæld er den knapt så god til video – og selfiekameraet trækker gevaldigt ned i den samlede statistik, hvor OnePlus må kapitulere til både Huawei og – i særdeleshed – Samsung Galaxy S10. Her er et overblik over, hvordan de tre telefoner scorer i de forskellige kategorier:

Artiklen fortsætter efter annoncen


MobiltelefonTotalFotoSelfieVideo
Huawei P30 Pro1121198997
Samsung Galaxy S1011211797100
OnePlus 7 Pro1111188698

DxOMark hylder primært 7 Pro for nøjagtig eksponering og gode farver – og kameraets evne til at bevare detaljer i billedet. Men også den hurtige autofokus får ros, ligesom bokeh-effekten på portrætbilleder. Til gengæld advares der om, at der er synlig luminansstøj i skyggerne på billeder der tages indendørs, ligesom portrætdelen har udfordringer med eksponeringen i modlys.

Det på trods bliver der bestemt ikke sparet på superlativerne i konklusionen:

”Billedkvaliteten er fremragende på både hoved- og telekameraet i næsten alle de kategorier, vu vurderer, hvilket har sikret OnePlus 7 Pro en plads blandt de tre øverste i vores database. Med fantastiske resultater i næsten alle testkategorierne kan du være sikker på fremragende fotografier og videoer fra OnePlus 7 Pro i næsten enhver situation.”

Hele testen af telefonens kamera kan læses – på engelsk — hos DxOMark. Vi er i fuld gang med at teste hele telefonen selv og du kan forvente en anmeldelse ganske snart.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Back to top button