ElbilerTophistorie

E.ON indfører energitillæg

Grundet de stigende energipriser, så indfører ladeoperatøren E.ON et energitillæg til flere af sine abonnementer.

Det er næppe så overraskende, men nu har ladeoperatøren E.ON meldt ud, at de indfører et energitillæg til sine abonnementer. Ligesom vi har set Clever gøre det.

Tillægget tilføjes på abonnementer, som indeholder opladning ad libitum. Det vil sige det indføres på henholdsvist Drive Free Hybrid og Drive Free. Samtidig justeres ladepriserne på abonnementer indeholdende betaling pr. kWh.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ændringerne træder i kraft den 15. oktober for eksisterende kunder, men er allerede påført for nye kunder, som tilmelder sig på abonnementerne på deres webside.

De nye ladepriser

E.ON Drive Lite
0 kr. pr. md. + forbrug
5,50 kr. pr. kWh på byladere
6,50 kr. pr. kWh på hurtig- og lynladere

E.ON Drive Plus
99 kr. pr. md. + forbrug
4,50 kr. pr. kWh på byladere
5,50 kr. pr. kWh på hurtig- og lynladere

E.ON Drive Free Hybrid
329 kr. pr. md. + 370 kr. i energitillæg
Ubegrænset opladning i hele E.ONs ladenetværk – også lynladere

E.ON Drive Free
649 kr. pr. md. + 700 kr. i energitillæg
Ubegrænset opladning i hele E.ONs ladenetværk – også lynladere

Artiklen fortsætter efter annoncen

De tre ladetyper er inddelt i følgende kategorier.

  • Byladere kan lade med 11/22 kW
  • Hurtigladere kan lade med 50 kW
  • Lynladere kan lade med 150-300 kW

E.ON skriver følgende om energitilægget.

Efter en lang periode, hvor vi har kæmpet for at holde priserne i ro, bliver vi nu – som mange andre ladenetværk – nødt til at indføre et midlertidigt energitillæg på Drive Free Hybrid og Drive Free. Det skyldes de voldsomt stigende energipriser, som forbrugere og virksomheder i hele Europa er ramt af lige nu.

Energitillægget er et alternativ til en decideret prisstigning. Det er en midlertidig løsning, der løber frem til 31. marts 2023, hvor vi revurderer. Vi varsler kunder med Drive Free Hybrid eller Drive Free senest 1. marts 2023, om energitillægget fortsætter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De øgede priser kommer i kølvandet på de fortsat stigende energipriser. Det har sågar fået Energistyrelsen til at opfordre alle danskere til at spare på energien.


Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.