TeknologiTophistorie

Elon Musk truer med at flytte Tesla

Elon Musk er svært utilfreds med COVID-19-nedlukningen at hans fabrikker. Nu truer han myndighederne med både sagsanlæg og udflytning af produktion.

Elon Musk har længe været frustreret over, at Teslas Freemont-fabrik er lukket ned efter ordre fra Alameda County på basis af COVID-19-pandemien. Nu er raseriet åbenbart kogt over for Tesla-chefen. Musk, der meget ofte bruger Twitter til at lufte både nye ideer og utilfredsheder, truer simpelthen det lokale amt med at flytte Teslas hovedkvartrer til Nevada eller Texas ”øjeblikkeligt”, ligesom han truer med at flytte al produktion fra Freemont-fabrikken, afhængig af hvordan Tesla bliver behandlet i fremtiden.

Ud over det truer Musk med at sagsøge Alameda County for at trodse ”guvernøren, præsidenten, vores forfatningsmæssige frihedsrettigheder og almindelig sund fornuft”. Musks dårlige humør er opstået efter at Alameda County har besluttet, at Tesla ikke må åbne Freemont-fabrikken igen før maj måned er overstået. 

Elon Musk har ved adskillige lejligheder udtrykt irritation over nedlukningen af Freemont-fabrikken og har generelt et ret afslappet forhold til hele COVID-19-pandemien. I starten af marts sendte han et memo til alle Teslas ansatte, hvor han nedtonede farerne ved sygdommen og sagde, at det var”langt mere sandsynligt at omkomme i et bilheld” end af COVID-19.

Under fremlæggelsen af de seneste kvartalsregnskaber brugte han også lejligheden til at kalde COVID-19-nedlukningen for ”et angreb på friheden”.

Læs også: Musk genåbner Tesla-fabrik på trods af Corona-forbud

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.